Villa fra EDC

Bredgade 6

7680 Thyborøn

2.395.000 kr.

7/4 rum, 124 m²

Man­ge­facet­te­ret ejendom med butik, ferielejlighed og beboelse

En helt central adresse ved havnemiljøet i Thyborøn gør denne ejendom til noget særligt. Samtidig åbner ejendommen på for væld af muligheder, for med en stor, moderne bolig, en skøn butik og en tilknyttet ferielejlighed er potentialet helt i top, uanset om I vil udleje dele eller benytte jer af alle mulighederne selv. Boligen på første sal er endda totalrenoveret i 2010, så den fremstår lige til at flytte ind i.

Med adresse på Bredgade bliver det ikke mere centralt i Thyborøn. I finder byens butikker og havnen i nærmiljøet omkring jer, og faktisk ligger ejendommen på en grund, som lejes af Thyborøn Havn. Der er udsigt til klitterne fra ejendommens udemiljøer, hvilket er en god påmindelse om, at heller ikke Ve­ster­hav­sky­sten ligger langt væk.

Ejendommen fra 1930 er opført i en klassisk stil med lysegul facade og halvvalmet tegltag. Vinduerne er i flere fag, og særligt karnappen og kvisten på førstesalen er med til at give boligen et lyst og indbydende præg. Indenfor fordeler den gavmilde plads sig over to etager. Stueplanet består af et rummeligt butikslokale med store vinduespartier mod gaden. Her er god plads til at udstille varer, og baglokalerne kan indrettes med kontor eller lager efter behov.

Der er separat indgang til fe­ri­e­lej­lig­he­den, som består af en lys op­holds­af­de­ling med tekøkken samt to mindre værelser. Lejligheden har eget badeværelse og en tilknyttet gårdhave, og da den ligger i forlængelse af butikken, kan den også nemt integreres i den øvrige helhed, hvis I ikke har brug for ekstra indtægter fra ferieudlejning.

Førstesalen fremstår i flot stand med lyse materialer og et gennemført interiør. I træder ind i en stor entré med god plads til garderoben og et tilknyttet vaskerum. Via for­de­lings­gan­gen er der adgang til boligens to værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet. Førstesalen byder også på et stort badeværelse med bruseniche samt et lækkert køkken-alrum og en stor stue i åben forbindelse. En integreret biopejs tilføjer op­holds­af­de­lin­gen en snert af hygge, mens de mange store vinduespartier står for en fremragende udnyttelse af dagslyset.

Thyborøn er en spændende fiskerby i udvikling - både i forhold til arbejdspladser og turisme. Udover indkøb, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner fra 0-6 år, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, jernbane som offentlig transport m.m. har den især sit hyggelige og dynamiske havnemiljø.

Herudover har Thyborøn en helt unik beliggenhed i storslået natur helt ud til klitrækken og Vesterhavet og samtidig et skønt stykke strandbred ved indsejlingen til Limfjorden, hvor det er trygt at bade og opholde sig med børn.

Alle enheder har separat indgang for optimal fleksibilitet og udnyttelse. Lyder dette som noget for jer? Så lad os arrangere en fremvisning for dig. Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for at høre nærmere.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105639
Boligareal
124 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
349 m²
Antal etager
3
Byggeår
1930
Ombygget
2011
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.710 kr.
Pris/m²
19.315 kr.
Pris
2.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
53 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
120.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.666 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.855 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00