Villa fra EDC

V. Lybyvej 32, Lyby

7800 Skive

695.000 kr.

5/4 rum, 140 m²

Hyggeligt og velbeliggende familiehjem nær Skive

Blandt åkander og carport, lys og liv, så langt øjet rækker - står familiehuset i røde mursten solidt og charmerende.

Den romantiske have er smukt kuperet, med anlagt sø, stor plæne og med grunden grænsende op mod åbne marker. Her er dejligt, i den lille hyggelige landsby, som, foruden sine naturskønne omgivelser, byder på kort afstand til den populære Lyby Strands forunderlige badevand og 7 km til Skive.

Familiehusets første sal rummer fire fine værelser med et dejligt lysindfald. I stueetagen findes det lækre køkken i kontraster, som ligger i åben forbindelse med det sociale, skønne stuerum. Her er både plads til afslapning i sofaen, brætspil og familiemiddag. Entre og et lyst badeværelse. Kælder med to disponible rum.

Et godt udhus med flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Om sommeren er den sydvestvendte og overdækkede terrasse et dejligt sted at opholde sig. Terrassen flugter med husets aften-solside, den er overdækket og har vidunderlig udsigt: Helt og aldeles perfekt til en grillaften i det danske sommervejr.

Familiehuset holder godt på varmen og har et fornuftigt varmeforbrug. Hyggen med en pillebrændeovn, dertil er her elvarme og solceller.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling