Villa fra EDC

Vindevej 110, Vinde

7800 Skive

995.000 kr.

3/2 rum, 91 m²

Kan overtages hurtigt - en stærk og indbydende villa

Virkelig dejlig og indbydende villa i 3 plan. God og bred flisebelagt indkørsel til garage m/redsk.rum samt en skøn, opvokset have med plads til leg og hygge, i alt 641 m².
Nyere, superdejlig hævet, og delvis overdækket træ-terrasse løber på 2 sider af huset – med udgang fra stuen, og med god plads til hygge og udeliv; og naturligvis nedgang til haven.
Stærkt hus, muret i rød sten, med cementstenstag. Vinduer er træ, delvis med energiruder og opvarmningen er naturgas. Boligareal 91 m² + kælder 56 m². Tilhørende garage på 24 m²
Indrettet med entre med flot trappe til 1.sal og ligeledes til kælder. Dejlig stue med kig til haven og vejside, her er godt lysindfald og udgang til den lækre terrasse. I åben forbindelse til stue, ligger et lækkert, hvidt køkken fra Kvik (XL inventar, som rummer mere). Flot skabsvæg med integrerede hvidevarer og god arbejdsplads på bordene, endvidere integrerede spots i loftet.
Stue, entre og køkken har flotte plankegulve og pudsede, hvide lofter, hvilket giver en flot helhed.

På 1. sal er lille repos, moderniseret badeværelse med glasbrusevæg og opbevaring i skunk. Herudover er 2 gode værelser, det ene med skabsvæg – også her gennemført med flotte plankegulve og glatte, hvide lofter.

Kælder, med egen indgang fra indkørsel, og desuden dejligt bryggers med mosaik-klinker, arbejdsbord med vask og plads til at vaskemaskine og tørretumbler kommer i arbejdshøjde.
Herudover 2 disponible rum, gode til opbevaring.

Superhyggelig og indbydende villa – som man kan flytte lige ind i!

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Annette Nygaard Espersen

Ejendomsmægler

ane@edc.dk24 26 52 2997 52 29 00EDC Skive