Villa fra EDC

Frilandsvej 27, Rødding

7860 Spøttrup

895.000 kr.

6/4 rum, 213 m²

IDYLLISK OG HVER­DAGS­VEN­LIGT - lækker ejendom med mulighed for dyrehold

For enden af grusvejen er der plads, lys og landskab. Naturnære oplevelser og mulighed for at indrette sig i en hverdag, hvor I kan nyde hinanden og en særlig ro, dyrke køkkenhave, holde heste, lege og gå på eventyr i området og måske være lidt mere til i nuet, end vi sommetider har for vane. I bor smukt og funktionelt her – og hver­dags­ven­ligt, for I kan sagtens cykle ind til den lille hyggelige landsbys ind­købs­mu­lig­he­der, skolen og de aktiviteter, der iværksættes af engagerede medborgere.

Boligens tidsvarende og omhyggeligt vedligeholdte kvadratmeter fordeler sig på entré med bryg­ger­s­funk­tion og god plads til de gummistøvler, der heldigvis bliver brug for, når man bor naturskønt, et hyggeligt og moderne køkken, en stor lys stue, som nemt indrettes som hele familiens aftenretræte, når I skal hygge efter en lang dag med masser af frisk luft, lækkert badeværelse, to værelser og på 1. sal opholdsstue med dejlig – og rigelig – skabsplads, og to lyse og hyggelige værelser. Alt fremstår indbydende og tidssvarende – lyst og neutralt, så I nemt selv præger husets atmosfære.

Der følger næsten 12.000 kvadratmeter jord med til ejendommen, og ud over en lækker træterrasse – som er delvist overdækket, er der primært tale om græs, så der er rigtig god plads til leg – men også til at etablere den køkkenhave, som kan gøre jer delvist selvforsynende eller/og lave fold til dyrehold; der er staldbygning, som underbygger projektet, men som også kan anvendes til mange andre fine og spændende formål.

Staldbygningen har stålspær, loft i kip og boks etableret i den ene ende.

Ejendommen opvarmes med stokerfyr.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling