Villa fra EDC

Blåbærvej 30

7900 Nykøbing M

1.965.000 kr.

7/5 rum, 213 m²
Nyhed

EVT BYTTE MED MINDRE BYHUS I NYKØBING

Velkommen til Blåbærvej 30! Her venter jer et rigtig flot og meget velholdt hus, som er moderniseret i løbet af de senere år og som på alle måder er klar til at danne rammerne om en ny familie.

I kommer til at bo for enden af en blind villavej i et nydeligt og roligt kvarter lige op til skov og grønt område. Der er legeplads og stisystem lige ved huset, som indbyder til mange gode gåture. Med skov og sø som nabo, så kan I forvente masser af liv fra dyrevildt og fugle, og hvem nyder ikke at stå op til synet/lyden af det? Et meget børnevenligt område, hvor alle frit kan færdes udenfor uden man skal bekymre sig om for­bi­pas­se­ren­de biler. Fra huset er en enestående udsigt mod Legind Plantage, der byder på søer og fantastisk sko­v­be­plant­ning. Samtidig er der kun 1 km til fjorden. Indenfor 2 km gang er der gymnasie, teater, multipark, arena, Dueholm skolen, indkøb, bager m.v. Med en beliggenhed på Blåbærvej 30 får I altså det bedste fra alle verdener – ro, masser af natur og kort til hverdagens faciliteter.
Huset her er opført i 1981 i gode kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, der kræver et minimum af ved­li­ge­hol­del­se. Boligen rummer 228 m2 fordelt på 2 plan. Her er således masser af plads at brede jer på og er klar til at rumme mange fa­mi­lie­kon­stel­la­tio­ner. Huset fremtræder overalt meget lyst, velholdt og flot moderniseret, så det er 110% ind­flyt­nings­klart. Her er mange skønne detaljer – se bare det flotte, lyse trægulv og det herlige lysindfald fra de mange vinduer. Et hjem, der omfavner familien og er klar til at skabe mange gode stunder. I forlængelse af huset er en fin muret garage på 31 m2. Bag huset er udhus på 15 m2 samt et dejligt drivhus.

Indretning: Flot og indbydende entré, der udmunder i fordelingsgang. Super dejlig vinkelstue med masser af lysindfald og udgang til sydvendt terrasse. I enden af stuen er trappe til 1. sal. Virkelig flot køkken af nyere dato med brændeovn, og er i åben forbindelse til det dejligste sydvendte alrum, hvor lyset strømmer ind. Herfra er der udgang til terrasse. Rigtig fint bryggers fra 2023 med hvidt inventar. Velholdt badeværelse med badekar, brus og pænt skabs­ar­ran­ge­ment. To fine og lyse værelser. Overetagen byder på en dejlig stor stue, hvor der et hav af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Perfekt til fa­mi­lie­sam­men­kom­ster, opholdsstue, hobby, lege/spillerum, fitness, liberalt erhverv, opdeling af flere værelser m.v. Lyset strømmer ind ad de store vinduespartier. Udgang til svalegang og sikke en udsigt man har her. Wauw – at sidde her og aftenen med et glas vin og med udsyn mod Legind Bjerge Plantage. Det må opleves på egen krop. 1. salen byder desuden på 3 fine og regulære værelser samt pænt badeværelse.

Huset er beliggende på en dejlig grund på 1094 m2. En stor og præsentabel flisebelagt indkørsel byder jer velkommen til. Bilen kan parkeres i garagen, ligesom der også er god plads til biler i indkørslen. En nydelig forhave bliver I mødt af med det samme, I træder ud af bilen. Her kan I sidde og nyde ef­ter­mid­dagskaf­fen, aftensmaden og/eller aftenkaffen på den store flisebelagte terrasse. Her er både bede, træer og en skøn græsplæne, som så fint smelter sammen med resten af grunden. Græsplænen og den flisebelagte terrasse følger med rundt om huset. Bag huset er ligeledes flisebelagte arealer, bede samt græsplæne. Her er også drivhus og udhus. I kan bevæge jer efter sol, læ og skygge hele dagen – præcis som det passer jer bedst. En særdeles velanlagt grund, hvor det hele er nøje gennemtænkt for at opnå de bedste vilkår og betingelser for hele familien, uanset om du er barn, ung, voksen eller ældre.

Et virkelig dejligt hjem med alle de rigtige ting – masser af plads, flot moderniseret, to badeværelser, skøn have, smuk udsigt, skov som nabo og kort afstand til alt via stisystem.


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS ApS.

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79002937
Boligareal
213 m²
Vægtet areal
218 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.094 m²
Antal etager
2
Byggeår
1981
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.880 kr.
Pris/m²
9.014 kr.
Pris
1.965.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
16 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.968 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.321 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00