Villa fra EDC

Torvegade 10, Flade

7900 Nykøbing M

465.000 kr.

4/3 rum, 105 m²

Gen­nem­re­stau­re­ret villa beliggende tæt ved noget af øens bedste natur.

Området omkring Flade og Hanklit byder på fantastiske na­tu­rom­gi­vel­ser med noget af det absolut smukkeste natur Mors har at tilbyde bl.a. lange kyst­stræk­nin­ger med molerskrænte og na­tur­se­vær­dig­he­der­ne molerklinten Hanklit, som er Danmarks største molerklint og Salgjerhøj som er Mors' højeste punkt. Herfra er der imponerende skue til bl.a. Thy og den frodige natur mod syd. Området omkring Flade byder på mange muligheder for enestående na­tu­ro­p­le­vel­ser.

Villaen er løbende renoveret i de senere år med bl.a. nyere køkken, renoveret badeværelse, flotte lyse trægulve og lofter og en del af vinduerne er udskiftet til nyere sprossede vinduer som passer til husets stil. Villaen fremstår således overalt meget pæn og indbydende. Huset egner sig også særdeles godt som fritidsbolig.

Boligen er opført år 1925 og senere restaureret. Villaen er vandskuret og har eternittag. Boligarealet udgør 105 m2. Hertil er der en tilbygning, hvoraf en del også fungerer som brugsareal, hvorfor huset reelt er større end det registrerede boligareal. Endvidere er en del af tilbygningen/udhuset indrettet med værksted/garage.

Indretning: Entre med trappe til 1. sal. Stor lys stue med træloft, trægulv og udgang til haven og terrasse. Nyere lyst køkken/alrum med lyst inventar og spiseplads. Renoveret badeværelse med bruseniche og skabs­ar­ran­ge­ment. Bryggers med skabe.

1. sal: Repos. Soveværelse. 3 værelser. Badeværelse med bruseniche og lyst skabs­ar­ran­ge­ment. Multirum/fællesrum som i øjeblikket anvendes til billiardstue og med integreret bar. Multirummet byder desuden på mange andre muligheder for både børn og voksne.

Villaen er beliggende på en nem lille grund med flere skønne lækroge.

Her er plads til hele familien!

Bør ses og opleves!BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors