Villa fra EDC

Hovedstrædet 31, V Assels

7990 Øster Assels

525.000 kr.

6/4 rum, 132 m²

Skøn perle, hvor der er idyl, så langt øjet rækker - kan anvendes både helårs- og fritidsbrug

Velkommen til Hovedstrædet 31. Her er en herlig ejendom beliggende, der simpelthen emmer af charme og hygge. Den idylliske, landlige stil er gennemført til selv den mindste detalje og det er svært at sætte ord på den sjæl og atmosfære, I omfavnes af, når I vandrer rundt i dette dejlige hjem.

Fredelige omgivelser og godt naboskab er noget af det, man kan forvente her i V. Assels. Her er kun en km til fjorden, så er I til aktiviteter til vands, så får man super betingelser for det her. Der er også kun tre km til Øster Assels, hvor der bl.a. er brugs, købmand, boldbane m.v. Ikke nok med det, så er der blot ni km til Hvidbjerg, Vils og Ørding, der alle byder på både skole, børnepasning, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og meget andet.

Dette skønne hus er opført i 1910 og har derfor en charme og sjæl, som vi andre kun kan drømme om. Huset præsenterer sig flot med sine røde sten og er i meget god stand. Boligen har en rigtig god planløsning og rummer 132 m2 i et plan, så det er en fin størrelse til både førs­te­gangs­kø­be­re, familier og seniorer ligesom størrelsen også gør huset særdeles velegnet til fritidsbrug. Huset er nænsomt renoveret og vedligeholdt med respekt for de oprindelige detaljer. Læg mærke til de hvide bondevinduer, rustikke bjælker, trægulvet m.v.

Indretning: Lys entré, der giver adgang til et pænt bru­se­ba­de­væ­rel­se med lyse fliser og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Entréen giver ligeledes adgang til et dejligt alrum, der er i åben forbindelse med det velfungerende køkken, så her kan alle være samlet i samme rum – også mens der kokkereres. Fra alrum er der åben forbindelse til en super hyggelig stue, hvor der er brændeovn, varmepumpe, masser af lysindfald samt udgang til terrasse. Et utroligt skønt opholdsrum, der kan indrettes på mange måder. I den anden ende af huset er gangareal, pænt bru­se­ba­de­væ­rel­se med lyse fliser samt fire, fine værelser – alle med dejligt lysindfald. Det største af værelserne anvendes pt. til bagindgang og er med brændeovn (installeret efter energimærkets udarbejdelse) og varmepumpe. Det er muligt at indrette et værelse mere, hvis man ønsker det. Loftsrummet kan anvendes til opbevaring o.lign., da der er lagt gulv.

Her får man idyl både inde og ude, da man overalt på grunden er omkranset af beplantning, som sikrer jer private og ugenerte rammer. En super skøn grund på 4.270 m2, der passer godt til huset og omgivelserne. Her får man en naturgrund med store træer, mange hyggekroge, vildt med vilje og store græsarealer, der kan benyttes til leg m.v. Uanset vejret, så kan I altid finde en lækrog. Tilmed er der bygget stor udsigt plateau – at sidde her og lade roen sænke sig, er noget helt specielt.

En idyllisk ejendom, der er klar til at danne rammerne om en ny familie – uanset om det er til helårs- eller fritidsbrug.


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79005164
Boligareal
132 m²
Vægtet areal
132 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
4.270 m²
Antal etager
1
Byggeår
1910
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.071 kr.
Pris/m²
3.977 kr.
Pris
525.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
53 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
30.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.053 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.416 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00