Villa fra EDC

Teglbakken 24

8270 Højbjerg

8.395.000 kr.

8/5 rum, 306 m²
35 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 30. maj 12:00 - 15:00

Imponerende storvilla i det attraktive Skåde

I børnevenligt kvarter, med godt fællesskab og gåafstand til Skåde Skole, kombineres det skønne ved Skåde med en funktionel indretning i denne spændende og meget præsentable storvilla, i særdeles god stand beliggende på en af Skådes attraktive og lukkede veje.

Velkommen indenfor i denne enestående villa opført i 1976 med autentisk charme og et imponerende boligareal på hele 306 kvm og 120 kvm kælder. Træd med ind i denne unikke boligoplevelse, der starter i den indbydende entré, der straks fanger blikket mod trappeopgangen og førstesalens iøjnefaldende loftshøjde. I entréen er der desuden god garderobeplads og adgang til et fint gæstetoilet.

Stuen er et fantastisk sted at opholde sig, der med gulv til loft vinduer inviterer havens natur ind og bidrager med masser af lys og udgang til en solrig terrasse, hvor familien kan nyde freden og være samlet. Stuen er beriget med en hyggelig pejsestue, der desuden skaber en varm atmosfære og indbyder til afslapning. Køkkenet er veludstyret og med mulighed for spiseplads, skabes der en ideel ramme for familiens daglige rutiner. Herfra skydedør til den imponerende spisestue, der med sin generøse størrelse og den naturlige strøm af lys, gør det til det perfekte sted for både afslappet hver­dags­må­l­ti­der og mere festlige lejligheder. Udgangen til terrassen tilføjer en ekstra dimension til spisestuen, idet den åbner op for muligheden for udendørs servering med en forfriskende brise og en betagende udsigt over omgivelserne.

Stueplan inkluderer også to vel­pro­por­tio­ne­re­de værelser, der kan tilpasses efter behov – perfekte som soveværelser, gæsteværelser eller måske et hjemmekontor. Yderlige findes et praktisk bryggers med egen indgang samt et stort originalt badeværelse med separat bruseniche og badekar.

Trappeforløbet til førstesalen er en visuel fornøjelse, hvor lyset strømmer ind gennem de store Velux-vinduer, og skaber sammen med førstesalens loft til kip en fantastisk åbenhed. Førstesalen byder på en repos, med plads til enten kontor eller som samlingspunkt for leg, samt tre generøse værelser, der giver mulighed for at indrette hvert værelse efter eget ønske, hvad enten det er som soveværelse, gæsteværelse, børneværelse eller et personligt tilflugtssted i form af en oase af privatliv og ro. To vidunderlige altaner for hver endegavl udvider to af værelserne yderligere, og har begge et fantastisk og unikt udkig over omgivelserne. Førstesalens badeværelse fuldender desuden den pragtfulde etage.

Nede i kælderen venter en rummelig og alsidig plads, der byder på fem disponible rum. Som noget helt særligt har det to af de disponible rum gulv til loft vinduer samt udgang til haven. Denne ekstraordinære kælder er en skattekiste af muligheder og udvider boligens funktionalitet på imponerende vis. De disponible rum kan fungere som, gildesal, hjemmekontor, fitnessområde, hobbyværelse, opbevaringsrum eller endda en un­der­hold­nings­zo­ne og legerum for børnene.

Bag ejendommen findes en fantastisk have i flere plan. Velholdt helt privat, ugeneret og solrig have, med god græsplæne, smukke træer, buske og bede. En have der emmer af muligheder for at skabe vidunderlige minder med familie og venner.

Til ejendommen hører desuden dobbelt carport med adgang til et ekstra rum med god op­be­va­rings­plads til blandt andet redskaber, havemøbler mv.

Her er ejendommen for jer, der ønsker en ekstraordinær ejendom med sjæl og plads til alle. I Skåde bor I tæt på midtbyens mange muligheder for kulturelle tilbud og shopping, og samtidig byder Skåde på egne ind­købs­mu­lig­he­der og spe­ci­al­for­ret­nin­ger ved Skåde Centret og Kridthøj Torv samt rekreative områder i alle former. Dyrehaven, de flotte skove ved Marselisborg, den dejlige Moesgaard Strand ved Aarhusbugten, Mindeparken – og ikke mindst de hyggelige stier, der forbinder det hele – gør Skåde til et fantastisk sted at bo.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703534
Boligareal
306 m²
Kælder
120 m²
Vægtet areal
344 m²
Rum/værelser
8/5
Grundareal
1.196 m²
Antal etager
3
Byggeår
1976
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
5.577 kr.
Pris/m²
24.404 kr.
Pris
8.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
67 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
420.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
50.838 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
40.326 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33