Villa fra EDC

Besser Hovedgade 31

8305 Samsø

1.725.000 kr.

10/7 rum, 306 m²

Stort hus med ferielejlighed og meget stor have, ca. 1,2 km til hav og fredet natur

Stort hus med ferielejlighed og meget stor have i den aktive landsby Besser; herfra er der mod sydøst cirka 1,2 km til havet og mod nord til den fredede Stauns Fjord med små holm og et rigt fugle- og dyreliv. Køkken/alrum i husets bredde ligger centralt; her er kogeø, god skabsplads og hvidmalet listeloft. Fra spisepladsen er der glasdør mod syd til haven og skydedør til opholdsstue med smukt trægulv. I det meste af stueplan er der fin loftshøjde under de synlige bjælker. Tre værelser, bad med klinkegulv og i brusenichen gulvvarme (under reparation medio juni 2022), depot med vaskemaskine. Fra pæn, rummelig entré fører åben trappe til 1. sal, der er indrettet med yderligere tre værelser og et gennemgangsrum - tagvinduer og tøppe på gulvene. Eltavle er placeret i mindre, ikke udnyttet loftsrum.
Fra mellemgang med klinkegulv er der et trin op til depot med vaskemaskine; også adgang til kælder med pillefyr, der er husets vigtigste varmekilde suppleret med luft/luft varmepumpe i køkkenet. Huset har endnu et lille kælderrum (gulvlem i køkken), som ikke har været i brug i mange år.
Vest for garagen midt i bygningen er tidligere udhusareal i 1972 inddraget som ferielejlighed, der indeholder køkken/alrum med havedør mod syd, fli­se­ba­de­væ­rel­se og to værelser. Fe­ri­e­lej­lig­he­den opvarmes med luft/luft varmepumpe og har separat vandvarmer.
En del af ydervæggene er i bindingsværk, og der er eternitplader på taget. På den sydvendte tagflade er opsat solfangere; sol­var­me­be­hol­der er placeret i mellemgang sammen med vandvarmer til hovedhuset.
Til ejendommen hører også udhusareal fordelt på nogle ældre udhuse samt den tilbyggede stald. For enden af denne er der en støbt plads, hvor en del af den oprindelige staldbygning er nedrevet.
Der er forhave mod syd med græsplæne og hæk mod vejen. Øst for huset er der indkørsel til stor gårdsplads med perlesten. Herfra strækker den store have sig mod nord med lys også fra vest og øst, græsarealer, gyngestativ og høje, gamle træer - bl.a. flere frugttræer.
Landsbyen Besser har flere foreninger, der står for for­sam­lings­hu­set (her kan man deltage i fællesspisning og mu­si­kar­ran­ge­men­ter), fællesarealet ved det ene af byens tre gadekær og almindelige anliggende for en borgerforening. Der er knap 2 km til fin golfbane lige ud til vandet og knap 5 km til øens hovedby med skole, rådhus, biograf mv.

Tryghed og god service!

For mig er det vigtigt at kunderne føler sig trygge når der tages store beslutninger ved enten køb og salg

Stina Elkhøj Kristensen

Salg & Vurdering

stkr@edc.dk58 58 74 54EDC Samsø A/S