Villa fra EDC

Hadrupvej 7

8350 Hundslund

895.000 kr.

2/1 rum, 72 m²

Ejendom med idyllisk beliggenhed og skøn udsigt.

På Hadrupvej i Hundslund ligger denne ejendom i rolige og naturskønne omgivelser. Fra ejendommens have er der udsigt over et åbent grønt og uforstyrret naturlandskab. Fra huset er der under 400 meter til indkøb og blot 450 meter til Hundslund Skole.
Huset byder på køkken i åben forbindelse med stue, entré/bryggers, badeværelse med gulvvarme, soveværelse, et disponibelt rum og et fyrrum.
Huset er under en større renovering, og dermed er der mulighed for at få det helt som man ønsker det.
Til huset er der en carport med værksted og en udestue der er påbegyndt bygget.
Der er adgang til hyggeligt udeareal bag huset fra udestuen og fyrrummet. Haven er delvist flisebelagt og resten er græsplæne. På grund af de mange træer har man en særdeles privat og ugeneret have, og i den bagerste del af haven fås den førnævnte skønne udsigt.
Hund­slunds­om­rå­det byder på et rigt og varieret foreningsliv, hvilket bl.a. finder sted i Hundslund Hallen. I Hallen er der fitnesscenter, en café og mulighed for at leje selve hallen eller hallens lokaler til fest eller møder. Området i postnummer 8350 giver også rig mulighed for oplevelser i naturen med skov, bakker og strand alt sammen indenfor en distance på 7 kilometer.
Fra ejendommen er der cirka 10 km til Odder midtby og 15 km til Horsens, og der kører bus til begge steder med jævne mellemrum. Fra Odder kører der både bus og tog mod Aarhus.
Hvis du er interesseret i at komme ud og se ejendommen og de idylliske rammer, så giv os et kald på 86542277, så fremviser vi meget gerne.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kurt Birger Svit

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

kurt@edc.dk40 25 30 6140 25 30 61EDC Ejendoms Centret