Villa fra EDC

Nørregade 13

8783 Hornsyld

865.000 kr.

4/3 rum, 107 m²

Charmerende villa med nyt tag fra 2020 beliggende centralt i Hornsyld

Den centrale beliggenhed gør det nemt at komme hurtigt til alle byens faciliteter som skole, daginstitution, indkøb og sport­s­fa­ci­li­te­ter med idrætshal og svømmehal. Beliggenheden er perfekt til pendlere, idet der kun er ca. 15 min. kørsel til Horsens og motorvej E45 samt knap 30 min. til Vejle.

Ejendommen er tilmeldt klimavarme (fjernvarme) som forventes tilsluttet i første halvår 2023. Klimavarme fungerer som et var­me­fæl­les­skab med overskudsvarme fra lokale virksomheder. Du kan læse mere på "klimavarme.dk". Hvis loft og vægge mod skunkrum isoleres forventes den årlige varmeudgift ifølge energimærket at være kr. 7.400,- med fjernvarme.

Villaen fremstår i pudset facade med nyt tag fra 2020. Indendøre fremtræder boligen pæn og velholdt med et nydeligt spisekøkken med lyse elementer og lyse klinker med gulvvarme. Den rummelige stue på ca. 24 m² rummer rigelig plads til både spisebord og sofagruppe. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Desuden gæsteentre med ind­byg­nings­ska­be samt en baggang med trappe til 1. sal. Fra baggangen er der adgang til et bryggers med videre fordelign til udhuset. Overetagen er indrettet med et stort værelse med ind­byg­nings­ska­be, 2 gode værelser, toilet med mulighed for bruser, te-køkken og fordelingsgang.

Til ejendommen hører et muret udhus på 35 m², der er opdelt i 3 afdelinger. Der skal påregnes renovering af taget på udhuset. Endvidere en ældre træ-garage på 35 m² med god plads til bil og opbevaring. Gårdspladsen er syd- og vestvendt og mod syd er anlagt en græsplæne til leg og boldspil.

EN HYGGELIG OG CHARMERENDE VILLA MED CENTRAL BELIGGENHED !

Det handler om at sikre dig en tryg bolighandel!

Jeg arbejder målrettet og engageret med høj fokus på at skabe resultater for alle mine kunder. Derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag for at sikre dig den bedste rådgivning.

Lars Dencker

Ejendomsmægler, MDE & Valuar

ld@edc.dk20 20 91 9875 62 23 00EDC Ejendoms Centret A/S