Villa fra EDC

Brogade 13, Sebbersund

9240 Nibe

695.000 kr.

3/2 rum, 73 m²
Ny Sag

Charmerende "fiskerhus" i skønne Sebbersund!

Vi byder velkommen på Brogade 13 i Sebbersund. I denne hyggelige landsby tæt på Nibe får man alt det som mange drømmer om, når man tænker på et landsbysamfund. Byen smukt beliggende ved Limfjorden hvilket giver de bedste muligheder for aktiviteter ved og på vandet.

Byen har et mindre fiskerleje hvor der er mulighed for at have din jolle, så du også kan anvende den fjorden til f.eks. fiskeri og jagt.
Kulturbrugsen som er beliggende centralt i byen danner rammer for byens samlingspunkt. Er man interesseret i so­ci­a­lar­ran­ge­men­ter og tilbud, så finder man mange muligheder her. Det er også i forbindelse med Kulturbrugsen at "Grejbanken" er beliggende. Dette er et lokalt tilbud hvor man har mulighed for at låne kajakker og SOP board(Stand up paddel).

Her er lands­by­ord­nin­gen som indeholder vuggestue, børnehave samt skole med DUS ordning.

Det charmerende hus på Brogade er centralt beliggende i byen og har en skøn sydvendt have. Grunden er på i alt 614 kvadratmeter.
Boligen byder indvendigt på gang, køkken, spisestue og stue samt badeværelse. På 1.salen er der to gode værelser samt repos.

OBS! 1. salen er ikke indeholdt i det opstillede boligareal. Boligen er opmålt til 102 kvadratmeter.

Er du på udkig efter et mindre hus til fornuftige penge? Så er dette måske lige huset som du har ventet på!
Kontakt os allerede i dag og book en fremvisning!

Jeg er født og opvokset i Nibe.

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.

Mads Ditlev Nielsen

Ejendomsmægler MDE

mdn@edc.dk20 70 95 0598 35 25 55EDC Danebo, Nibe