Villa fra EDC

Krabbesbrovej 25, Ulsted

9370 Hals

2.195.000 kr.

4/3 rum, 188 m²

Landejendom med knap 2ha jord ved Ulsted

Ejendommen ligger i landlige omgivelser med udsigt ud over de store, åbne marker og tæt på både skov og strand.
De knap 2ha jord og ejendommens udhuse giver god plads og mulighed for værksted, hobbyprojekter eller mindre dyrehold, f.eks. heste.
Ejendommen ligger fredeligt på en mindre vej, og familien yngste kan derfor trygt boltre sig i haven.
Stuehuset består af entré, nyt køkken og stue i åben forbindelse, fordelingsgang, nyere badeværelse og 3 værelser.
Det nye, rummelige køkken ligger i åben forbindelse med den store vinkelstue, og er det naturlige samlingspunkt for hele familien. Stuen har et godt lysindfald fra de store vinduer og den store terrassedør, og har udgang til forhaven og udsigt ud over de åbne marker.
Entréen har et indbygget skydedørsskab og for­de­lings­gan­gen og de 3 værelser, har alle faste skabe, så der er god op­be­va­rings­plads. Det ene værelse har egen dør, med direkte udgang til haven.

Endeligt har ejendommen et nyt varmesystem med helt ny luft/vand varmepumpe, hvilket giver en lav energiudgift til opvarmning på kun kr. 8.100,- jf Energimærket. Ejendommen har energimærke B.

Ejendommen er beliggende kun ca. 2,5 km udenfor Ulsted by. Ulsted byder på et foreningsliv for både store og små, og der er mindre end 15 min kørsel til badestrand, ved strandene mellem Hou og Bisnap.

Har du ikke plads nok i stueetagen, rummer ejendommens første sal muligheder for udvidelse. Ejendommens boligareal i stueetagen udgør 154 m². Ønsker du at udnytte 1. salen, kræver det ansøgning til kommunen. Hør mere hos EDC Danebo.

Beliggenhed:
Dagpleje: 2 km
Børnehave: 1,9 km
Skole (til 6. klasse): 2,1 km
DUS: 2,1 km
Hal: 2,2 km
Indkøb: 2,4 km

Det skal føles rigtigt

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør jeg mit bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Peter Stecher

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pst@edc.dk40 42 41 6658 58 79 16EDC Danebo, Dronninglund