Villa fra EDC

Kalbækvej 45, Fjelsø

9620 Aalestrup

1.095.000 kr.

5 rum, 138 m²
Skønne naturomgivelser

Fredelige omgivelser og god plads

Midt imellem markerne på en fredfyldt beliggenhed ligger denne mulighedsrige ejendom klar til nye ejere. Kort uden for den hyggelige landsby Fjelsø, hvor I finder friskole, børnehave, pas­nings­mu­lig­he­der og et rigtig godt lokalt sammenhold. Endvidere kun 5 minutters afstand fra Aalestrup og omkring 30 minutter til Viborg, til de større indkøbsture.

Ejendommen byder på et fint stuehus på 138 m2 bolig fordelt over halvandet plan. Boligen fremstår i pæn stand med løbende opdateringer. Indrettet med entré og en mellemgang med fyr og adgang til et flot badeværelse med bruseniche. Pænt spisekøkken med adgang til en hyggelig stue med brændeovn. Derudover også et værelse og opgang til 1. sal, hvor der er 3 værelser og repos.

Udover boligen er der flere gode udhuse og derfor masser af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Bl.a. til værksted, gildesal og/eller andre gode idéer.

Der er samtidigt også en god grund på 4.892 m2, så I har god plads omkring jer både inde og ude. Fin plads til en køkkenhave, hvor I dyrker egne grøntsager, frugter og bær. Med markerne som nabo, får I en rolig hverdag.

Kontakt os for en fremvisning i disse fredelige omgivelser!

Det er umagen værd

Hvis man vil hæve sig over middelmådighed, kræver det, at man gør sig umage

René Borg Vinther

Partner - Ejendomsmægler - Køberrådgiver MDE*

rb.913@edc.dk20 94 40 4698 62 24 00EDC Danebo, Aars