76 boliger til salg i Ærø

Ærø kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Ærø kommune har vi i øjeblikket 76 boliger til salg.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

76 boliger til salg i Ærø kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Postnumre i omegnen af Ærø kommune

Signalement af Ærø kommune

Ærø kommunen er en ø beboet af ca. 7000 indbyggere fordelt i landsbyer samt 3 havnebyer; Søby, Marstal og Ærøskøbing.
Øen er beliggende i det sydfynske Øhav, der er Danmarks største oversvømmede istidslandskab med mange historiske, kulturelle og naturmæssige værdier. Ærø har 4 færgeruter til Fyn, Jylland og Langeland, flyveplads og lokalt sygehus. På øen satser vi på en er­hverv­s­ud­vik­ling indenfor: Vedvarende energi - Miljø - Coastertrafik - Uddannelse - IT og Turisme.

Det vil kommunen gerne være kendt for

På Ærø finder man stort set alt, hvad man behøver. Som selvstændig kommune har Ærø et velfungerende offentligt system, hvor serviceringen af borgerne prioriteres højt. Her er sygehus med hyggeligt fødeafdeling og dygtige jordemødre, sund­heds­ple­jer­sker, god ældre- og invalidepleje - og bør­ne­pas­nings­til­bud til børn i alle aldre, skoler, fri­tids­ord­nin­ger og ud­dan­nel­ses­mu­lig­he­der for enhver smag. Modsat mange andre småøer, er Ærø stor nok til at huse de fleste kategorier inden for privat erhverv. Det giver et alsidigt samfund med en bred vifte af jobs og services, både privat og offentligt.
Ærø er et levende samfund alle årets 365 dage, der byder på en mangfoldighed af kulturtilbud, takket være en dyb underskov af kreative højskoler, foreninger og dynamiske ini­ti­a­tiv­ta­ge­re. Efter sommerens leben af turister og festivaler glæder de fleste på Ærø sig til et mere normalt tempo, hvor vi igen kan fordybe os i vores interesser og i hinanden.
Året rundt foregår der et meget aktivt forenings- og klubliv med søsport, ridning, idræt, kultur, golf og meget mere.

Det vil kommunen gerne vise frem

Ærø er en levende ø med historie, der byder dig velkommen og tilbyder dig at nyde øens særlige stemning og de mange natur- og kul­tu­ro­p­le­vel­ser, som både rummer aktivitet og rekreation. Ærøs historie er tilstede i de autentiske gamle bydele og havneområder og knytter sig til den maritime kulturarv, som lever videre i nutidig form i det maritime erhverv, der med sin til­ste­de­væ­rel­se skaber aktivitet i øens havne. Ærø er en moderne, bæredygtig ø, hvor solens og vindens kraft udnyttes til at skabe liv og aktivitet. Vi er stolte af vores ø og vil gerne give en god oplevelse til de mange gæster fra nær og fjern, som besøger øen hele året.
Kom for ved selvsyn at opleve den særlige fred og ro som Ærø tilbyder, kom og nyd den gode smag af Ærø, kom og oplev kulturen i fuldt flor ved en af sommerens mange koncerter eller festivaler, køb dig et maleri i et af øens mange gallerier eller simpelthen blot " fla u " på en af øens dejlige badestrande.
Kom og oplev Danmarks bedst bevarede hemmelighed, kom til Ærø og lad dig forføre. Den største attraktion på Ærø er naturen i sig selv. Kombinationen af blide strandlinjer mod det sydfynske øhav , og mere vilde og forrevne kyst­stræk­nin­ger mod Østersøen , med de bølgende bakker , de inddæmmede nor og den imponerende flora er ganske unik – naturen har et nyt ansigt hver dag året rundt.

Ærø Museum

Øens lokale kul­tur­hi­sto­ri­ske museum rummer samlinger fra købstads, søfarts og landbomiljø , herunder en enestående kollektion af folketøj og legetøj.
Museet har desuden skiftende sær­ud­stil­lin­ger.