182 boliger til salg i Hvidovre

Hvidovre kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Hvidovre kommune har vi i øjeblikket 182 boliger til salg.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

182 boliger til salg i Hvidovre kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Postnumre i omegnen af Hvidovre kommune

EDC Poul Erik Bech, Hvidovre – Dynamisk og dygtig ejendomsmægler i Hvidovre, som blandt andet specialiserer sig i at sælge boliger i Risbjerg kvarteret, Strand­marks­kvar­te­ret, Bredahlsparken, Græker­kvar­te­ret, Hvidovre Nord, Mågeparken, Avedøre, Avedøre Landsby, Avedøre Holme og Sven­deb­jerg­kvar­te­ret.

Uanset om du skal sælge din villa, rækkehus, ejerlejlighed eller andelsbolig, så kan vi hjælpe dig, og vi har køberne. Kontakt os for en uforpligtende snak, og lad os aftale et tidspunkt, der passer dig til en salgsvurdering af din bolig, så kommer en af vores dygtige medarbejdere på besøg hos dig. Vi har et ungt og dynamisk team, som trods vores unge alder, allerede tilsammen har mange års erfaring og kender Hvidovre og omegn særdeles godt. Så leder du efter en lokalkendt ejendomsmægler, som gør sig umage hver gang, så kontakt endelig Kasper Larsen, Kenneth Sørensen, Troels Døssing eller Jeppe Lindahl-Berg for at sætte gang i salget af din bolig.

Vi samarbejder blandt andet med Gjensidige Forsikring omkring bo­lig­for­sik­ring og til­stands­rap­por­ter og med EDC Finanscenter, som tilbyder hurtig frigivelse af salgssummen når boligen er solgt, hvilket gør, at du kan komme hurtigt og trygt videre.

EDC Poul Erik Bech i Hvidovre er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med mere end 70 butikker fordelt over hele landet. Vores landsdækkende salgsstyrke gør en forskel for dig, hvor vi dagligt er i kontakt med mange potentielle købere fra hele landet. Vi kender deres aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for at finde den rigtige køber, som ofte bor uden for lokalområdet.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerte. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Fonden sikrer samtidig et godt grundlag for at tænke langsigtet, og dermed sikre virksomhedens beståen lang tid fremover. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Besøg vores Facebook

Besøg vores Instagram