895 boliger til salg i Kolding

Kolding kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Kolding kommune har vi i øjeblikket 895 boliger til salg.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

895 boliger til salg i Kolding kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Signalement af Kolding Kommune

Kolding Kommune er kendt for sin dramatiske historie, smukke natur, et rigt og varieret kulturliv samt en kraftig erhvervsvækst. Kommunen har flere end 87.000 indbyggere, og tallet er fortsat stigende.

Her nyder alle på den ene eller den anden måde godt af kommunens servicetilbud, der inkluderer et væld af gode skoler, børnehaver, plejehjem, offentlig trans­port­mu­lig­he­der, idræts­fa­ci­li­te­ter etc. Selvom Kolding ikke er blandt de fem største byer, så er det stadig en af de større, og byen er i rivende udvikling, og har derfor stort potentiale. Derfor er det ikke så sært, at flere flytter til byen.

Det vil Kolding Kommune gerne vise frem

Kolding Kommune er rig på ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der og oplevelser. Der er noget for enhver smag og aldersgruppe, hvad end man er til sport, koncerter eller kunst. Kolding og omegn har det hele. I Kolding og omegn finder du en mangfoldighed af oplevelser, både for børnene, de ældre, de aktive og de kunst- og kul­tur­be­gej­stre­de. Kunstmuseet Trapholt, kongeborgen Koldinghus, Christiansfeld og Skam­lings­ban­ken er blot et lille udvalg af veletablerede attraktioner, som hvert år besøges af et hav af gæster og turister.
Kolding byder altså på masser af spændende oplevelser for hele familien. Heriblandt er Koldinghus et must. Slottet blev grundlagt i midten af 1200-tallet og var gennem flere århundreder et af de vigtigste kongeslotte i Danmark. I 1808 brændte slottet, og den smukke restaurering er en attraktion i sig selv. Koldinghus byder desuden på kulturelle aktiviteter, sær­ud­stil­lin­ger og flere permanente samlinger, ikke mindst en imponerende kollektion af dansk sølvkunst. På kultur- og designfronten er Kolding blandt de førende byer i landet, blandt andet i kraft af Designskolen Kolding, hvor de­sig­nin­ter­es­se­re­de fra hele landet kommer for at tage anerkendte uddannelser, House of Design i Nicolai og Kunstmuseet Trapholt.
Står den på afslapning, byder Kolding også på en bred vifte af muligheder. Oplev blandt andet Dronning Dorotheas Badstue, som er bygget i mid­delal­der­stil efter tegninger af badstuer fra tiden, da Koldinghus blev bygget, men med afslappende nutidige wel­l­nessbe­hand­lin­ger på programmet. Kolding Teater, Mungo Park og Dr. Dorothea Teatret har spændende og underholdende forestillinger for alle aldersgrupper.

Bør­ne­kul­tur­hu­set Nicolai for Børn, Legeparken og Slotssøbadet byder på masser af oplevelser for familiens yngste, og Kolding midtbys mange spe­ci­al­bu­tik­ker og hyggelige caféer indbyder til en afslappende shoppingtur. Det samme gør Jyllands største indkøbscenter, Kolding Storcenter, i byens udkant, både med og uden børn. Storcentret bliver hvert år besøgt af tusindvis af shoppingglade gæster fra hele landet – for her finder du nemlig alle de butikker, du har brug for, samlet på ét sted.