10 ting dine gæster altid bemærker i dit hjem

  Det kan sommetider være nervepirrende og udmattende at få gæster på besøg. Vi har samlet de 10 ting, som dine gæster med garanti vil bemærke.

  Duft eller lugt
  Dine gæster har sensitive næser overfor nye lugte, og kan lugte ting i dit hjem, som ikke engang din næse kan opdage. Et godt tip er at neutralisere lugte og gøre rummet frisk igen. Det kan du for eksempel gøre ved at lade en gryde simre med citronskal og kanel en times tid inden gæsterne ankommer.

  Puder
  En god pude er lige så vigtig som en behagelig seng, når det handler om at få en god nats søvn. Og husk det rene pudebetræk.

  Borde
  Dine borde er magneter til alt snavs og rod. Fjern de gamle aviser, kruset fra morgenkaffen, legetøj, og hvad der ellers kunne være sneget sig derop i løbet af dagen.

  Entre
  Det første rum i dit hjem, som dine gæster møder er entréen. Det er her de får deres allerførste indtryk af dit hjem. Sørg for, at tæppet er støvsuget, skoene er på plads.

  Grundlæggende faciliteter
  For at få en gæst til at føle sig velkommen i dit hjem, har de først og fremmest brug for at føle sig godt tilpas. Så husk de basale ting som toiletpapir og et rent håndklæde, så gæsterne ikke behøver spørge efter det.

  Badeværelse
  Når du har fyldt op af de grundlæggende faciliteter, vil dine gæster sandsynligvis danne sig en mening om din personlige hygiejne og generelle holdning til rengøring. Her viser dit badeværelse en stor del af hvem du er på den front.

  Belysning
  Dårlig belysning er ikke det værste du kan udsætte dine gæster for, men det er helt sikker noget de vil bemærke.

  Friske blomster
  Der er ikke noget som en buket friskskårne blomster, som i den grad viser overskud.

  Privatliv
  I tilfælde af, at du har overnattende gæster, så sørg for at de kan få deres eget rum. Selvom det er småt, kan det sagtens være godt.

  En hjælpende hånd
  Små ting kan gøre en stor forskel. Oplys dine gæster om hjemmets små særheder – hvis låsen til badeværelset ikke fungerer, de små trin over dørkarmen, den lange kode til dit WiFi eller hvad der ellers kan drille.