EDC Effekt - størst synlighed

Synlighed på nettet er altafgørende, når din bolig skal sælges. Med EDC Effekt får du markedets mest effektive digitale markedsføring, og du kan selv bestemme, hvor og hvornår din bolig skal vises.

Det er meget enkelt. Jo oftere de rigtige mennesker ser din bolig, des større er chancen for, at den bliver solgt. Derfor er EDC i konstant udvikling af vores digitale værktøjer og har i dag markedets mest effektive digitale markedsføring. Markedsføringsværktøjet EDC Effekt er vores seneste tilbud, som giver dig følgende fordele:

  • Markedets mest avancerede digitale markedsføringsværktøj med adgang til over 1.000 hjemmesider samt Facebook
  • Helt unikke muligheder for synlighed på Danmarks største boligsite edc.dk (jf. Dansk Online Index)
  • Mulighed for selv at sammensætte markedsføringen af din bolig helt efter dine behov – hvor du vil, når du vil

Kun hos EDC bestemmer du selv
Som sælger hos EDC får du en unik mulighed for selv at styre markedsføringen af din bolig. Bestil f.eks. en kampagne på Facebook, fremhæv din bolig på de vigtigste boligportaler eller øg markedsføringstrykket, når vi sammen har planlagt åbent hus. Og er du mere tryg ved at overlade det hele til os, kan du selvfølgelig stadig det.

Vi rammer de interesserede købere til din bolig præcist
De avancerede digitale værktøjer gør det muligt at finde de kunder, der er de mest sandsynlige købere til din bolig. Vi samler data om deres onlineadfærd og finder både de potentielle og aktivt boligsøgende. Teknologien samler internetbrugernes data og segmenterer dem, så vi præcist rammer de interesserede købere til din bolig.

Du styrer det hele på din personlige side på Mit EDC, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende Salgstjek, hvor din lokale mægler kommer ud og vurderer, hvor meget din bolig er værd. 

Find din lokale EDC-mægler
Bestil et gratis Salgstjek