EDC Effekt

Vejen til et hurtigere salg.

Sælg din bolig hurtigere med EDC Effekt

Giv din bolig maksimal synlighed med EDC Effekt - Danmarks mest effektive boligannoncering på nettet. Med EDC Effekt oplever vores sælgere

  • op til 20 % hurtigere salg
  • op til 27 % mindre afslag i prisen
  • dobbelt så mange fremvisninger.


Går du i salgstanker, kan vi fortælle mere om vores markedsføring og sammen skræddersy dit salgsforløb. Vi kender lokalområdet og kan sætte en realistisk pris fra starten, så du kommer godt videre.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vil du vide, hvad din bolig er værd? Med et gratis Salgstjek får du en professionel vurdering af, hvad din bolig er værd i det aktuelle marked. Vi er lokalkendte og sætter en realistisk pris fra starten.

 

Vil du høre mere om, hvordan EDC markedsfører din bolig ved salg? Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig mere om EDC Effekt, hvis du overvejer at sætte din bolig til salg.

 

EDC Effekt vinder guld ved Danish Digital Award

EDC Effekt vinder guld ved Danish Digital Award i kategorien Data & Marketing Automation. Det er en stor anerkendelse og et kvalitetsstempel, der slår fast, at EDC Effekt er markedets bedste boligannoncering på nettet. Priserne uddeles af Dansk Annoncørforening.

Marlene anbefaler EDC Effekt

Hvordan virker EDC Effekt?

EDC Effekt indsamler data om internetbrugernes onlineadfærd og segmenterer det, så vi præcist rammer de mest sandsynlige købere til netop din bolig.

EDC Effekt består af 10 stærke produkter, som sikrer dig den bedste markedsføring af din bolig på nettet. Vi har samlet produkterne i 4 effektive pakker, som du frit kan vælge imellem.

 

 Se brochure om EDC Effekt

Det får du med EDC Effekt

Følg dit salg på Mit EDC

Du får Danmarks bedste salgsoverblik på Mit EDC. Her kan du følge med i dit boligsalg; du kan bl.a. se, hvornår der er planlagt åbent hus, hvor mange der har tilmeldt sig og få tilbagemeldinger på fremvisninger.

På Mit EDC får du også det komplette overblik over dine boligannoncer på nettet. Her kan du se, hvor mange der har set din bolig på nettet, og hvor mange ekstra sagsvisninger og fremvisninger, dine boligannoncer har givet. Det er også her, du kan tilkøbe ekstra annoncering, f.eks. op til et åbent hus.

 

Se brochure om EDC Effekt

Vil du vide mere?

Vil du have en præcis vurdering af, hvad din bolig er værd, anbefaler vi et gratis Salgstjek.

Vil du høre mere om, hvad EDC Effekt kan gøre for dit boligsalg, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Andre har også læst