Sælg din bolig hurtigere med EDC Effekt

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigste at blive set. Det gør den med EDC Effekt - markedets mest effektive boligannoncering på nettet. Her er du og din bolig sikret maksimal synlighed, så potentielle købere nemt kan finde din bolig.

Med EDC Effekt oplever vores sælgere:

 

  • op til 40 % hurtigere salg
  • op til 37 % mindre afslag i prisen
  • op til 83 % flere fremvisninger.

 

Kort sagt: EDC Effekt er din garanti for, at din bolig bliver set af flest mulige købere.

Her bliver din bolig præsenteret for køberne

Med EDC Effekt bliver din bolig vist på edc.dk og Boligsiden, som er Danmarks største boligsites. Derudover bliver dine annoncer vist på nogle af de største mediesites i Danmark som bl.a. Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, BT, DMI og TV 2 samt selvfølgelig på Instagram og Facebook.

Med andre ord sikrer EDC Effekt, at du får maksimal synlighed på nettet, dér hvor dine potentielle købere er. Det sikrer dig den størst mulige synlighed, så du kan få et hurtigere salg til den bedste pris.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om EDC Effekt, eller overvejer du at sætte til salg, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig meget mere om, hvad EDC Effekt kan gøre for dig og dit boligsalg.

 

effekt_kontakt_460x200.jpg

Alt dette får du med EDC Effekt

Prisvindende annoncering på nettet

EDC Effekt har vundet guld ved Danish Digital Award og er dermed kåret som markedets mest effektive markedsføring af boliger på nettet.

Det er din garanti for, at din bolig bliver set af de mest relevante købere.

Andre har også læst