EDC Effekt - størst synlighed

EDC Effekt er dine effektive digitale markedsføringspakker, og du kan selv bestemme, hvor og hvornår din bolig skal vises.

Jo oftere de rigtige mennesker ser din bolig, des større er chancen for, at den bliver solgt. Med EDC Effekt får du:

    • Adgang til annoncering på over 1.000 hjemmesider samt Facebook
    • Helt unikke muligheder for synlighed på Danmarks største boligsite edc.dk (Dansk online Index)
    • Mulighed for selv at styre markedsføringen af din bolig

Sådan virker EDC Effekt
Teknologien samler data om internetbrugernes onlineadfærd og finder både potentielle og aktivt boligsøgende. Herefter bliver dataene segmenteret, så vi præcist rammer de mest sandsynlige købere til netop din bolig.

Du kan selv styre markedsføringen – hvis du vil
På Mit EDC kan du f.eks. bestille en kampagne på Facebook, fremhæve din bolig på de vigtigste boligportaler eller øge markedsføringstrykket op til et åbent hus. Og er du mere tryg ved at overlade det hele til os, kan du selvfølgelig stadig det.

Vil du vide mere om EDC Effekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Find din lokale EDC-mægler

Vil du vide, hvad din bolig er værd, anbefaler vi et gratis Salgstjek. Her får du en grundig vurdering af, hvad din bolig kan sælges for - helt uforpligtende. Bestil et Salgstjek i formularen her på siden.

Det siger vores kunder om EDC Effekt

2.800 så Marlenes hus på under en måned

Marlene fik solgt huset i Voldum ved Hadsten på 7 uger, efter hun valgte at sætte ekstra skub i annonceringen med EDC Effekt.

"Huset havde efterhånden været til salg længe, så jeg valgte at købe nogle forskellige EDC Effekt-produkter. Jeg købte et eksklusivbanner på Facebook, Attraktivmarkering og forsidebolig på edc.dk samt en Boostpakke i starten af marts. Det gav hele 2.800 visninger alene på den måned, og allerede måneden efter blev huset solgt. Så EDC Effekt gjorde en kæmpe forskel."

Marlene fra Voldum

Ole solgte huset med EDC Effekt

Efter en periode med svingende interesse for huset, besluttede Ole at tilkøbe nogle EDC Effekt-produkter via Mit EDC. De satte gang i synligheden, og da Ole besluttede at tilkøbe en Favoritpakke, gik der ikke mere end 15 dage, før huset i Grenaa blev solgt.

"For at få flere visninger af huset, valgte jeg selv at købe EDC Effekt via Mit EDC. Jeg bestilte et rotationsbanner på Facebook og Fremhævet annoncering – det er super smart, at man selv kan styre markedsføringen, hvis man vil. Efter at jeg fik Favoritpakken tilknyttet, gik der kun 15 dage, før huset blev solgt. Så jeg er meget tilfreds."

Ole fra Grenaa

Else fordoblede antallet af visninger

I stedet for at justere prisen på andelsboligen i Ørsted på Djursland, hvor andelsboliger ofte er svære at sælge, besluttede Else at tilkøbe EDC Effekt.

"På kun 4 uger fordoblede Favoritpakken antallet af visninger af min bolig. I samme periode var der også lige så mange, der bestilte materiale og fremvisninger, som der havde været de foregående 4 måneder tilsammen. Til sidst blev boligen solgt med et mindre afslag."

 Else fra Ørsted