EDC Effekt

Vejen til et hurtigere salg

Sælg din bolig hurtigere med EDC Effekt

Giv din bolig maksimal synlighed med EDC Effekt - Danmarks mest effektive boligannoncering på nettet. Med EDC Effekt oplever vores sælgere

  • op til 20 % hurtigere salg
  • op til 27 % mindre afslag i prisen
  • dobbelt så mange fremvisninger.


Går du i salgstanker, kan vi fortælle mere om vores markedsføring og sammen skræddersy dit salgsforløb. Vi kender lokalområdet og kan sætte en realistisk pris fra starten, så du kommer godt videre.

Hvordan virker EDC Effekt?

EDC Effekt indsamler data om internetbrugernes onlineadfærd og segmenterer det, så vi præcist rammer de mest sandsynlige købere til netop din bolig.

EDC Effekt består af 10 stærke produkter, som sikrer dig den bedste markedsføring af din bolig på nettet. Vi har samlet produkterne i 4 effektive pakker, som du frit kan vælge imellem.

 

 Se brochure om EDC Effekt

Det får du med EDC Effekt

Danmarks bedste boligannoncer på nettet

EDC Effekt har vundet guld ved Danish Digital Award, som er den største danske prisuddeling inden for digitale markedsføringsløsninger. Dermed har eksperterne slået fast en gang for alle, at EDC Effekt er markedets bedste boligannoncer på nettet.

Marlene anbefaler EDC Effekt

Vi står klar til at hjælpe dig

Vil du høre mere om, hvordan EDC markedsfører din bolig ved salg? Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig mere om EDC Effekt, hvis du overvejer at sætte din bolig til salg.

 

Vil du vide, hvad din bolig er værd? Med et gratis Salgstjek får du en professionel vurdering af, hvad din bolig er værd i det aktuelle marked. Vi er lokalkendte og sætter en realistisk pris fra starten.

 

Andre har også læst