Salgsmodeller og mæglersalærHos EDC bestemmer du selv, hvordan din bolig skal sælges.

Det rigtige valg for dig afhænger af dine forventninger til salget. Måske har du lyst til at spare på udgifterne ved selv at håndtere fremvisninger og annoncering. Måske er du mest tryg ved at lade EDC-mægleren stå for det hele med for eksempel en 'Solgt eller gratis'-aftale, som du har mulighed for at få i de fleste af vores butikker.

Du kan vælge mellem fem forskellige salgsmodeller:

  • Totalsalg – du har mulighed for ’Solgt eller gratis’ og 'markedsføring efter regning'.
  • Medsalg – du fremviser selv boligen.
  • Selvsalg – du har selv fundet en køber.
  • Køb&Salg – du skal både købe og sælge.
  • Diskretsalg – vi finder en køber uden at annoncere boligen.

Ved vurderingen af din bolig kan din lokale EDC-mægler rådgive dig om, hvilken model der passer til netop dig og dit boligsalg. Vi har mange års erfaring med, hvordan du hurtigst kommer i mål med dine ønsker til salget.

Alle aftaler er individuelle, og vi kan også finde en model for dit salg, der afviger fra dem, du kan læse om her. Vil du høre nærmere, så kontakt din lokale mægler. 

Find din mægler

Mæglersalær og priser
Der er mange ting, der spiller ind på, hvad det koster at sælge en bolig. Det afhænger bl.a. af boligens beliggenhed, boligtype og størrelse.

Mæglerens salær bliver fastlagt i forhold til boligens pris, hvor let eller svær den er at sælge og de lokale konkurrenceforhold, men salæret udgør faktisk kun en lille del af omkostningerne ved at sælge en bolig. Andre ting som markedsføring af boligen, tilstandsrapport, elinstallationsrapport, ejerskifteforsikring, flytteudgifter m.m. er også almindelige udgifter ved salget - uanset hvilken mægler du vælger til at stå for dit boligsalg.

Udfyld formularen, og få en pris på dit boligsalg
Vil du have en konkret vurdering, kan du bestille et uforpligtende Salgstjek i formularen til højre på siden. Så får du en professionel vurdering af, hvad det vil koste at sælge lige netop din bolig, og hvad din bolig er værd i det nuværende marked.