Salgsmodeller og mæglersalær

Hos EDC bestemmer du selv, hvordan din bolig skal sælges.

Det rigtige valg for dig afhænger af dine forventninger til salget. Måske har du lyst til at spare på udgifterne ved selv at håndtere fremvisninger og annoncering. Måske er du mest tryg ved at lade EDC-mægleren stå for det hele med for eksempel en 'Solgt eller gratis'-aftale, som du har mulighed for at få i de fleste af vores butikker.

Vi tilbyder fem forskellige salgsmodeller:

  • Totalsalg – med mulighed for ’Solgt eller gratis’ og 'markedsføring efter regning'
  • Medsalg – du fremviser selv boligen
  • Selvsalg – du har selv fundet en køber
  • Køb&Salg – du skal både købe og sælge
  • Diskretsalg – vi finder en køber uden at annoncere boligen

Ved vurderingen af din bolig kan din lokale EDC-mægler rådgive dig om, hvilken model der passer til netop dig og dit boligsalg. Vi har mange års erfaring med, hvordan du hurtigst kommer i mål med dine ønsker omkring salget.

Alle aftaler er individuelle, og vi kan også finde en model for dit salg, der afviger fra dem, du kan læse om her. Vil du høre nærmere, kan du kontakte din lokale mægler. 

Find din mægler.

Mæglersalær og priser
Der findes ikke en entydig pris for et boligsalg, da den afhænger af bl.a. boligens beliggenhed, boligtype og størrelse. Mæglerens salær bliver fastlagt i forhold til boligens pris, omsættelighed og de lokale konkurrenceforhold. Der er altså stor forskel på, om der er tale om en bolig til 10 mio. eller en til 995.000 kr. Mæglersalæret udgør kun en lille del af omkostningerne ved at sælge en bolig. Markedsføring, tilstandsrapport, elinstallationsrapport, ejerskifteforsikring, flytteudgifter m.m. er andre udgifter, du skal påregne i forbindelse med salget – uanset om du bruger os eller en anden mægler.  

Udfyld formularen til højre - så giver vi et bud på dine samlede omkostninger
Vil du have et konkret bud på en pris, kan du bestille et uforpligtende Salgstjek. Så giver vi dig en professionel vurdering af, hvad det vil koste at sælge lige netop din bolig – alt inklusive.