Salg af bolig

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Nedenfor kan du læse mere i vores boligguide om, hvad der sker hvornår. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er et salgstjek?

Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

  Sådan sælger du

  Start med salgstjek

  Vi vurderer din bolig efter beliggenhed, stand og mar­keds­si­tu­a­tio­nen - og indsamler alle oplysninger om for eksempel tinglysning, lokalplaner og ejerforeninger. Sammen finder vi den helt rigtige pris på din bolig.

  Bestil dit salgstjek i dag

  Beslut, hvordan vil du sælge?

  Hos os bestemmer du selv, hvordan du vil sælge. Du kan vælge mellem flere forskellige løsninger afhængigt af, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. I de fleste af vores butikker har du også mulighed for at vælge 'Solgt eller gratis'.

  Få tryghed i salget

  Vi hjælper dig med at få til­stands­rap­port, el-eftersyn og energimærke. Det giver dig større tryghed under salget og i årene efter. Vores sam­ar­bejds­part­ner kan også tilbyde dig en an­svars­for­sik­ring, der sikrer dig som sælger 5 eller 10 år frem i tiden.

  Vi har køberne

  Vi har en tæt kontakt til køberne - og ved, hvad de efterspørger. Få et forspring med vores store netværk og gode lokalkendskab - uanset hvor i landet, du bor. Gennem vores køberkartotek kan du få indblik i, hvor mange købere der søger en bolig som din.

  Find din køber

  Salgsmateriale & Markedsføring

  Vi udarbejder salgsmateriale med foto, boligfilm og plantegning, så din bolig er præsenteret indbydende og professionelt. Sammen med din mægler skal du tage stilling til, hvordan din bolig skal markedsføres både i avisen og online.

  Mulighed for køberkartotek

  Din boligannonce bliver sendt til vores store, landsdækkende køberkartotek. Vi har masser af potentielle købere, der måske har ventet på en bolig som din. De får en unik chance for at slå til føre andre - og du får mulighed for et hurtigt salg.

  Følg dit salg på nettet

  Som sælger får du adgang til Mit EDC, så du kan følge dit boligsalg på nettet når du har lyst. Dermed kan du i løbet af hele processen nemt danne dig et overblik over de mange forskellige aktiviteter vedrørende salget af din bolig - også inden vi officielt har sat den til salg.

  Læs om Mit EDC

  Få et kvikestimat

  Er du nysgerrig på din boligs aktuelle salgsværdi og ønsker at få et hurtigt overblik lige nu? Så er vores kvikestimat en mulighed for dig. Indtast blot din adresse samt ganske få oplysninger om boligens stand, og få et brugbart estimat, der indeholder:

  • en vurdering af boligens salgsværdi
  • et overblik over kva­drat­me­ter­pris, salgstider, pris­ju­ste­rin­ger mm. i dit område
  • en sammenligning med andre boligers salgspriser i dit område.

  Mægleren foretager selv vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et senere besøg med en dybdegående gennemgang af din bolig.

  Læs mere om Kvikestimat

  Hvad sker hvornår?

  Find din køber

  Vi har tæt kontakt til køberne - og ved, hvad de efterspørger. Få et forspring med vores store netværk og gode lokalkendskab - uanset hvor i landet du bor. Gennem vores køberkartotek kan du få indblik i, hvor mange købere der søger en bolig som din.

  Du indtaster dine bo­li­gop­lys­nin­ger - og ser med det samme, om der er potentielle købere i vores køberkartotek, der er på jagt efter en bolig med præcis de kvaliteter, din bolig har. 

  Prøv det nu

  Det handler om at gøre sig umage

  Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag. 

  Mød mæglerne

  Salg i udlandet

  Har du en bolig i udlandet, du gerne vil af med? Flere af vores mæglere formidler boliger i udlandet og kan måske hjælpe dig med et godt salg.

  Læs mere om salg i udlandet