Selvsalg

Har du selv fundet en køber til din bolig, og er I enige om pris og vilkår, skal du vælge EDC Selvsalg. Så sørger vi for, at alle de formelle papirer i handlen håndteres korrekt. Bliv klogere på alle dine fordele ved selvsalg af bolig med os ved din side, og læs mere om, hvad du ellers bør være opmærksom på, når du selv vil varetage salget.

Med EDC Selvsalg bliver vi dit kontaktpunkt til bank, realkredit og forsikringsselskab. Samtidig sparer du op mod 75 % af et almindeligt salær, fordi du har gjort det meste af arbejdet selv.


Med EDC Selvsalg klarer vi:

  • skødet
  • forsikringer via samarbejdspartnere
  • beregningen af handelsomkostninger

 

Tag os med på sidelinjen i forbindelse med dit selvsalg

Ved selvsalg af din bolig er der mange forhold, dokumenter og lignende, der skal være helt styr på. Det gælder både før, under og efter, du har solgt din bolig. Derfor kan det være en god idé at inddrage os til håndtering af enkelte, vigtige papiropgaver og juridiske forhold, så du kan vide dig sikker på, at alt er, som det skal være, når du selv sælger din bolig.

Vi står til rådighed for dig, når du har brug for os. Har du derfor spørgsmål i forbindelse med selvsalg eller andet relevant ved bolighandel, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rådfør dig derfor med din lokale EDC-mægler eller ring til os alle hverdage
fra: 8-22 på tlf. 70 33 34 35 hvis du har brug for hjælp.

Vi har også andre salgsmodeller:


Totalsalg
Medsalg
Køb&Salg
Diskretsalg