Ejendomsmægler Aalborg

EDC Danebo, City, Aalborg

Velkommen til byens måske bedste mæglerteam!

Hos EDC Danbo City arbejder vi for et godt og hurtigt salg af din bolig. Vi forstår os på markedet og er en af de ejendomsmæglerforretninger i byen med laveste afslag i handelsprisen, korteste salgstider og højeste kundetilfredshed. Vi opretholder vores førende position ved at kunne tilbyde landets største og bedste Facebook annoncering, som rækker ud til ca. 18.000 Nordjyder! Herudover kan vi tilbyde DK’s bedst besøgte hjemmeside, største køberkartotek, banner reklamer samt fotoløsninger i højeste kvalitet, som alt sammen vil gøre din bolig mere synlig og attraktiv. Vort indgående kendskab til området og vores teamwork i arbejdet med at matche kunder og boliger, gør at vi godt tør kalde os en af byens bedste mæglerforretninger. Vi knokler det bedste vi har lært, for at vores sælgere får solgt deres bolig hurtigst muligt til den bedste pris. Vi tager nemlig udgangspunkt i boligens kvaliteter, udviklingen i Aalborg og i lokalområdet, så vi kan præsentere dig for en realistisk pris. Vi har hjertet på rette sted, og tager udgangspunkt i de behov og ønsker som du måtte have. Hos os er du ikke den næste i køen – vi skræddersyer en individuel løsning til dig. Vi er meget fleksible og står til rådighed alle ugens dage - prøv os bare allerede nu på 96315000.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, City 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter
Nordjyske Medier
Gjensidige