EDC Danebo, City

Ejendomsmægler Aalborg City


Hos EDC Danbo City arbejder vi for et godt og hurtigt salg af din bolig. Vi forstår os på markedet og er en af de ejen­doms­mæg­ler­for­ret­nin­ger i byen med laveste afslag i handelsprisen, korteste salgstider og højeste kun­de­til­freds­hed. Vi opretholder vores førende position ved at kunne tilbyde landets største og bedste Facebook annoncering, som rækker ud til ca. 18.000 Nordjyder!

Herudover kan vi tilbyde DK’s bedst besøgte hjemmeside, største køberkartotek, banner reklamer samt fotoløsninger i højeste kvalitet, som alt sammen vil gøre din bolig mere synlig og attraktiv. Vort indgående kendskab til området og vores teamwork i arbejdet med at matche kunder og boliger, gør at vi godt tør kalde os en af byens bedste mæg­ler­for­ret­nin­ger. Vi knokler det bedste vi har lært, for at vores sælgere får solgt deres bolig hurtigst muligt til den bedste pris. Vi tager nemlig udgangspunkt i boligens kvaliteter, udviklingen i Aalborg og i lokalområdet, så vi kan præsentere dig for en realistisk pris.

Vi har hjertet på rette sted, og tager udgangspunkt i de behov og ønsker som du måtte have. Hos os er du ikke den næste i køen – vi skræddersyer en individuel løsning til dig. Vi er meget fleksible og står til rådighed alle ugens dage - prøv os bare allerede nu på tlf.: 96315000.EDC Danebo, City
Vesterbro 599000 Aalborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 12 94 40
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C