EDC Anker Nørgaard

Ejendomsmægler Aalborg


Velkommen til din lokale ejendomsmægler Aalborg, Vejgaard Torv. Her står vi klar til at hjælpe dig godt videre med din bolighandel uanset om du står overfor at skulle sælge din bolig, købe eller måske begge dele.

EDC Anker Nørgaard består af 2 forretninger beliggende i henholdsvis Vejgaard og Gug samt et ud­stil­lings­lo­ka­le i Storvorde. Firmaets kvalificerede medarbejdere har et indgående kendskab til lokalområdet, ligesom de mange år i branchen er din garant for en professionel rådgivning i bolighandel. Samtidig kan vi som en del af EDC, der er landets største mæglerkæde, tilbyde vore kunder en stadig større service ved køb og salg af ejerboliger, andelsboliger, fritidsboliger og grunde. Du kan derfor trygt lade EDC Anker Nørgaard hjælpe dig, når du skal handle bolig.

Kontakt os gerne eller kom forbi i vores åbningstid til en kop kaffe og en snak om dine muligheder for en god og tryg bolighandel.

På gensyn hos din lokale ejendomsmægler i Aalborg, EDC Anker Noergaard

EDC Anker Nørgaard
Vejgaard Torv 59000 Aalborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 27 04 76
Åbningstider
Mandag
09:00 : 17:00
Tirsdag
09:00 : 17:00
Onsdag
09:00 : 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 : 15:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S