EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen

Din ejendomsmægler, Brønshøj

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Brønshøj EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen.

EDC Poul Erik Bech/ Arne Madsen i Brønshøj er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet.

Vores landsdækkende salgsstyrke gør en forskel for dig, hvor vi dagligt er i kontakt med mange potentielle købere fra hele landet. Vi kender deres aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for, at finde den rigtige køber, som ofte bor uden for lokalområdet.

Hos os finder du et professionelt team af mæglere med et stort lokalkendskab og personligt engagement for Brønshøj og København NV, og vi står altid klar til at hjælpe uanset om du skal købe, sælge eller måske begge dele.

Kø­ber­mæg­ler­cen­ter
I Brønshøj finder du også vores kø­ber­mæg­ler­cen­ter, hvor vi kan hjælpe, såvel vores sælgere der skal købe igen, samt de købere, der ikke køber deres bolig hos os, med rådgivning i købsprocessen.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerte. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige ild-sjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Fonden sikrer samtidig et godt grundlag for at tænke langsigtet og dermed sikre virksomhedens beståen lang tid fremover. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen
Frederikssundsvej 2112700 Brønshøj
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 35 75 56
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C