EDC Morten Brix

Ejendomsmægler Brovst


Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Brovst, EDC Morten Brix. Byens lokale ejendomsmægler med fokus på tillid og tryghed!

EDC Morten Brix i Brovst er - med en markedsandel på over 60% - dit bedste kort når det gælder bolighandel og rådgivning. Vi har et indgående lokalkendskab og mange års erfaring i branchen. Vi er din stærkeste lokale ejendomsmægler og garant for en professionel og seriøs rådgivning. Butikkens nøgleord er tillid og troværdighed og vi scorer altid høje karakterer i Boligsidens kun­de­til­freds­heds­un­der­sø­gel­se. Firmaet blev opstartet i 1984 af Aage Johansen der opbyggede en velrenommeret ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning. I 2004 blev forretningen overtaget af Morten Brix der fortsatte den positive udvikling af forretningen. EDC i Brovst er én af de mere end 220 forretninger, der udgør EDC Mæglerne - Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de. Vi har adgang til EDC kædens landsdækkende købernetværk og en række unikke salgsværktøjer. Det er en klar fordel for dig, hvis du vil have solgt din bolig hurtigt og til den rigtige pris. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten det gælder køb eller salg af fast ejendom. Vores boligbutik har byens bedste beliggenhed midt i for­ret­nings­ga­den og med gode par­ke­rings­for­hold bag butikken. Din bolig bliver flot præsenteret i vores boligbutik og på internettet www.edc.dk - Danmarks bedst besøgte boligside. Vi fremviser og vurderer, når det passer dig - alle ugens 7 dage!

EDC Morten Brix
Jernbanegade 89460 Brovst
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 59 45 27
Åbningstider
Mandag
09:30 - 17:00
Tirsdag
09:30 - 17:00
Onsdag
09:30 - 17:00
Torsdag
09:30 - 17:00
Fredag
09:30 - 16:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C