Spørgsmål

Ring og chat med os
hver dag fra 8-22

Ejendomsmægler Charlottenlund

EDC Hjort, Charlottenlund

EDC Hjort Charlottenlund

Når du sætter din bolig til salg hos EDC Hjort i Charlottenlund, har du altid en betroet ejendomsmægler som kontaktperson i vores lokale mæglerbutik i Charlottenlund. Herudover arbejder vores ejendomsmæglere i Charlottenlund tæt sammen med EDC Hjorts øvrige ejendomsmæglerbutikker i Hellerup, Lyngby og Bagsværd. Tilsammen udgør EDC Hjorts ejendomsmæglere et yderst effektivt salgsteam i Nordsjælland, med mangeårig erfaring i vurdering og salg af lejligheder, villaer og rækkehuse.

Vores ejendomsmæglere i Charlottenlund tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Charlottenlund og omegn. Med en salgsvurdering fra EDC Hjort i Charlottenlund får du en grundig vurdering af din boligs værdi og potentielle salgspris i det nuværende marked.

Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring af boliger til salg i udvalgte medier eksponeres din bolig optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker.

Mæglerbutikken i Charlottenlund finder du i hjertet af Ordrup i tæt kontakt til vore kunder, som passerer os på vej til arbejde, Dyrehaven eller stranden.

EDC Hjort har 4 ejendomsmæglerbutikker fra Hellerup i syd til Bagsværd i nord og dækker over Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Gladsaxe kommune. Hver mæglerbutik fokuserer på markedsføring og salg af lejligheder, villaer og rækkehuse i sit lokale boligmarked.

Via EDC’s centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere til din lejlighed, villa eller rækkehus pr. e-mail eller post. Disse boligkøbere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i mæglerbranchen med over 5 mio. besøg om måneden fra boligkøbere og boligsælgere.

I EDC er vi ca. 230 mæglerbutikker over hele landet og dermed den største mæglerkæde i Danmark med ledende kræfter indenfor IT, markedsføring og generel ejendomshandel – alt for at optimere salget af din bolig.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Hjort Charlottenlund

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1