EDC Poul Erik Bech

Ejendomsmægler Esbjerg

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Esbjerg - EDC Poul Erik Bech i Esbjerg. Vores boligbutik ligger centralt placeret i bymidten tæt på gågaden og alle handelsgaderne i Esbjergs indre by. Du er altid velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder for boligkøb eller boligsalg. Som lokalkendt ejendomsmægler i Esbjerg og omegn får kunderne hos os glæde af både vores store lokalkendskab samt de fordele det giver, at være en del af en landsdækkende virksomhed med mere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet.
Via vores boligbutikker i hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes og vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Her igennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte skal findes både i og uden for lokalområdet.
Butikken dækker primært mar­keds­om­rå­der­ne som er koncentreret i Indre by, Højvangskvar­te­ret, Østerbyen, Jerne, Andrup, Tjæreborg, Skads, Tarp, Bryndum, Sædding, Gjesing, Fovrfeld samt Kvaglund.
Butikken er samkørende med EDC Poul Erik Bech i Hjerting og vi er således den eneste mæg­ler­virk­som­hed med 2 bo­ligaf­de­lin­ger i samme by.

Vores stærke salgsteam har en mangeårig og bred kompetence inden for salg af ejer­lej­lig­he­der, villaer, sommerhuse, andelsboliger, vil­la­lej­lig­he­der samt mindre nedlagte landejendomme.

Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for, at yde en høj service og skabe en høj kun­de­til­freds­hed. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi tilbyder alle sælgere mindst 5 timers åbent hus hver uge året rundt. Vi har åbent alle ugens 7 dage, da tilgængelighed er nøglen til et godt salg.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Kirkegade 96700 Esbjerg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
39 06 30 50
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C