EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med flere end 55 butikker fordelt over hele landet. Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Dette giver vores boligsælgere en øget chance for salg til den bedst mulige pris.

EDC Poul Erik Bech, Helsingør dækker markedsområdet: Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Hellebæk, Ålsgårde, Tikøb, Kvistgård og Hornbæk.

Vi varetager alle opgaver indenfor bolighandel. Vi sælger både villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme med speciel fokus på Liebha­ver­bo­li­ger i området omkring Helsingør.
For de ansatte i butikken er nøgleordene i dagligdagen opfølgning, kommunikation og tilgængelighed samt en vin­der­men­ta­li­tet som gør, at vi aldrig giver op og kæmper for den bedste pris for netop din bolig.

Helsingør og omegn er midt i en spændende udvikling, specielt på erhvervs og kulturområdet, hvor blandt andet Kronborg og det nye Kulturværft samt kommende nationalpark, skal være med til at løfte byen og kommunen til nye højder. Der er desuden gode ind­købs­mu­lig­he­der og tog­for­bin­del­ser – specielt Kystbanen som transporterer dig til hjertet af København på under 40 min.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Espergærde og omegn, der fylder vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige brænder for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Kundeanbefaling

Vi kan desværre ikke vise data for denne butik

EDC Poul Erik Bech
Stengade 703000 Helsingør
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
36 70 49 69
Åbningstider
Mandag
09:30 - 17:00
Tirsdag
09:30 - 17:00
Onsdag
09:30 - 17:00
Torsdag
09:30 - 17:00
Fredag
09:30 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10:00 - 16:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Indiakaj 6, 1. sal 2100 København Ø Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S