EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Helsingør

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler Helsingør EDC Poul Erik Bech. Ønsker du at vide hvor meget din bolig er værd i dit aktuelle boligmarked eller er du på udkig efter at købe villa, rækkehus eller lejlighed i Helsingør er du altid velkommen til en kop god kaffe og en snak om dine muligheder for en god bolighandel lige nu. Vores butik ligger i Stengade 70 i hjertet af Helsingør og i et yderst charmerende lokale, hvor den totalfredede kalkstensvæg hver dag minder os om Helsingør kulturhistorie. Vi startede oprindelig i 1995 i udkanten af Helsingør på Kongevejen og EDC Poul Erik Bech Helsingør har derfor haft sin gang i byen i mange år.

EDC Poul Erik Bech i Helsingør er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet. Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Dette giver vores boligsælgere en øget chance for salg til de bedst mulige vilkår.

For de ansatte i butikken er nøgleordene i dagligdagen opfølgning, kommunikation og tilgængelighed samt en vin­der­men­ta­li­tet som gør, at vi aldrig giver op og kæmper for de bedste vilkår på netop din bolig.

EDC Poul Erik Bech Helsingør dækker markedsområdet: Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Hellebæk, Ålsgårde, Tikøb, Kvistgård og Hornbæk.
Vi varetager alle opgaver indenfor bolighandel. Vi sælger både villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme og Liebha­ver­bo­li­ger i området omkring Helsingør.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Helsingør og omegn, der fylder vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter bruger kræfter på at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Stengade 703000 Helsingør
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
36 70 49 69
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C