EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Faxe

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Faxe, EDC Poul Erik Bech. Vi holder til på Vin­kæl­dert­or­vet 4 og er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed. Derved er vi blandt en af førende ejen­doms­mæg­le­re med stort lokalkendskab og stærkt netværk i området. Er du på udkig efter en ny bolig i Faxe området eller ønsker du at sætte din bolig til salg, kan vi hjælpe dig trygt og godt igang med din bolighandel.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek, hvorigennem vi har mulighed for at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet.

Går du i salgstanker eller ønsker du blot at kende værdien af din bolig, så kontakt os eller kom forbi butikken og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig, hvilket giver dig en fin indsigt i værdien af din bolig.

Poul Erik Bech Fonden
Vores hjerter brænder for mere end ejendomme i Faxe og lokalområderne. Bag os er Poul Erik Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor engagerede frivillige gør en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Du kan læse mere om fonden på www.po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk.

Vi er tilgængelig alle ugens dage hele året rundt fra kl. 8-22 på tlf. 58 58 76 00.

EDC Poul Erik Bech
Vinkældertorvet 44640 Faxe
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 35 88 47
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C