EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

Ejendomsmægler, Frederiksberg, Falkoner Allé

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg. Hos EDC Poul Erik Bech har vi fra Falkoner Allé hjulpet vores kunder godt videre med boligkøb og boligsalg siden 2015. Er du på udkig efter en villalejlighed, rækkehus eller andel på Frederiksberg eller ønsker du at få en vurdering af din nuværende boligs værdi i det aktuelle marked, kan du hos os få en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

EDC Poul Erik Bech, er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet, heraf 3 på Frederiksberg.

Vi har oparbejdet et stort netværk af boligkøbere- og sælgere på hele Frederiksberg via vores nu 3 butikker på Frederiksberg. Hos os finder du et professionelt team af mæglere med et stort lokalkendskab og personligt engagement, og vi er altid opdateret med den nyeste lovgivning. Vores erfaring og lokalkendskab er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision og er med andre ord din garanti for en god handel.

Vi arbejder helhjertet, engageret og professionelt med salg af villaer, ejer­lej­lig­he­der og andelsboliger.

Boligmarkedet på Frederiksberg - Trends og Tendenser
På Frederiksberg ændrer boligmarkedet sig konstant, hvilket åbner op for nye muligheder for både købere og sælgere. Ejen­doms­mæg­le­re med fingeren på pulsen kan give uvurderlig indsigt i de seneste trends og tendenser, hvilket er essentielt for at træffe velinformerede beslutninger.


Fordele ved at Samarbejde med EDC Poul Erik Bech

Lokal Ekspertise:
Hos EDC Poul Erik Bech’s team har vi en unik indsigt i Frederiksbergs boligmarked, hvilket sikrer, at du får den bedste rådgivning.

Personlig Service:
For EDC Poul Erik Bech er hver kunde unik. Deres tilgang til bolighandel er personlig og tilpasset individuelle behov.

Stærkt Netværk:
Med adgang til et omfattende netværk af købere og sælgere kan EDC Poul Erik Bech effektivt matche de rigtige mennesker med de rette boliger.

Pro­fes­sio­na­lis­me og Tillid:
Mange års erfaring og et sundt omdømme i ejen­doms­bran­chen betyder, at du kan stole på, at EDC Poul Erik Bech vil håndtere din bolighandel med største pro­fes­sio­na­lis­me.

Poul Erik Bech Fonden
Vi brænder for ejendomme på Frederiksberg, men der er også en anden ting, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør alt, hvad de kan for at gøre en forskel for andre. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den EDC Poul Erik Bech. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé
Falkoner Alle 582000 Frederiksberg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 15 12 46
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10:00 - 15:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C