Ejendomsmægler Frederikssund

EDC Poul Erik Bech, Frederikssund

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Frederikssund. Vil du sælge din bolig, købe ny eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig. Der har været ejendomsmæglerbutik på Østergade og Ny Østergade i centrum af Frederikssund siden 1974. I 1989 blev butikken en del af EDC og siden 2008 har vi været en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 70 boligbutikker fordelt over hele landet. I 2015 har vi budt velkommen til 2 nye partnere, der med et solidt og veludbygget lokalt netværk er klar til at betjene butikkens kunder sammen med det øvrige personale.

Vi er stolte af at være en mæglerbutik med rødder langt tilbage og godt forankret i den lokale jord og vi glæder os dagligt over at kunne hjælpe sælgere og købere godt på vej.

EDC Poul Erik Bech i Frederikssund dækker hele Frederikssund kommune bestående af de "gamle" Frederikssund, Jægerspris, Skibby og Slangerup kommuner og ikke mindst de store sommerhusområder i bl.a. Kulhuse, Over Dråby, Dalby Huse, Tørslev Hage, Gerlev Strandpark, Hyllingeriis og Vellerup.

Butikken har specialiseret sig i at varetage de mange typer ejendomme, som området har at byde på. Det være sig villaer/rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, liebhaverejendomme, hobbylandbrug og naturligvis fritidsboliger. Vi har stort fokus på et effektivt salg og prioriterer etik, god kommunikation og høj kvalitet i vores arbejde.

Frederikssund og omegn er i en spændende udvikling. Gode vejforbindelser samt direkte S-tog til København gør det hurtigt og nemt at komme til og fra København. Derudover har området oplevet en markant forbedring af infrastrukturen med den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord. Byen byder på et rigt handelsliv samt dejlige naturoplevelser ved de store skovområder samt de 2 fjorde, Roskilde Fjord og Isefjord.

Poul Erik Bech Fonden

Boliger er dog ikke det eneste, der fylder vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter hver dag gør en forskel for andre mennesker. Støtten kommer fra overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere om fondens arbejde på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S