EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Frederikssund

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Frederikssund. Vil du sælge din bolig, købe ny eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig. Der har været ejen­doms­mæg­ler­bu­tik på Østergade og Ny Østergade i centrum af Frederikssund siden 1974. I 1989 blev butikken en del af EDC og siden 2008 har vi været en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet. I 2015 trådte 2 nye partnere til, der med et solidt og veludbygget lokalt netværk er klar til at betjene butikkens kunder sammen med det øvrige personale.

Vi er stolte af at være en mæglerbutik med rødder langt tilbage og godt forankret i den lokale jord og vi glæder os dagligt over at kunne hjælpe sælgere og købere godt på vej.

EDC Poul Erik Bech i Frederikssund dækker hele Frederikssund kommune bestående af de "gamle" Frederikssund, Jægerspris, Skibby og Slangerup kommuner og ikke mindst de store som­mer­hu­s­om­rå­der i bl.a. Kulhuse, Over Dråby, Dalby Huse, Tørslev Hage, Gerlev Strandpark, Hyllingeriis og Vellerup.

Butikken har specialiseret sig i at varetage de mange typer ejendomme, som området har at byde på. Det være sig villaer/rækkehuse, ejer­lej­lig­he­der, andelsboliger, liebha­ve­re­jen­dom­me, hobbylandbrug og naturligvis fritidsboliger. Vi har stort fokus på et effektivt salg og prioriterer etik, god kommunikation og høj kvalitet i vores arbejde.

Frederikssund og omegn er i en spændende udvikling. Gode vej­for­bin­del­ser samt direkte S-tog til København gør det hurtigt og nemt at komme til og fra København. Derudover har området oplevet en markant forbedring af in­fra­struk­tu­ren med den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord. Byen byder på et rigt handelsliv samt dejlige na­tu­ro­p­le­vel­ser ved de store skovområder samt de 2 fjorde, Roskilde Fjord og Isefjord.

Poul Erik Bech Fonden
Boliger er dog ikke det eneste, der fylder vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter hver dag gør en forskel for andre mennesker. Støtten kommer fra overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fondens arbejde på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Ny Østergade 1A3600 Frederikssund
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 19 70 17
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Åbent for fremvisning og vurdering
Søndag
10:00 - 14:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel   kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Kontakt os

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Indiakaj 6, 1. sal 2100 København Ø Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S