Ejendomsmægler Frederiksværk

EDC Poul Erik Bech, Frederiksværk

Butikken har siden 2005 været en del af EDC Poul Erik Bech og dermed en del af Danmarks største landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. EDC Poul Erik Bech i Frederiksværk ligger overfor det smukke ”Gjethuset”, der er byens turistkontor og kulturcenter. Vores markante lokaler og engagerede ansatte med tilsammen mange års erfaring er vi nu byens største ejendomsmæglerfirma.

EDC Poul Erik Bech i Frederiksværk dækker hele Frederiksværk; Centrum, mod Kregme og Ølsted, hele St. Havelse mod Frederikssund. Brederød, Karlsgave og Magleblik. Vinderød mod Asserbo og Sandet, samt Hanehoved, Melby og Evetofte.

Hos EDC Poul Erik Bech har vi mange års erfaring med salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, landbrugsejendomme og fritidshuse samt fritids- og helårsgrunde. Vi arbejder efter de 3 simple nøgleord i en ordentlig handel: Flid, etik og godt købmandsskab. Vi har over 30 års erfaring med ejendomshandel i Frederiksværk, og sætter du til salg via os får du den flottest tænkelige boligpræsentation med professionelle fotos og plantegninger. Har du brug for at købe bolig, tilbyder vi også at være købermæglere og give dig køberrådgivning ved køb hos anden mægler.

Vi er tilgængelige alle ugens dage fra 8-19.00 på telefon 47 77 10 45 / 70 216 217.

Besøg EDC.dk – Danmarks store boligportal, hvor du finder samtlige boliger til salg i Danmark. Du kan som sælger også få direkte adgang til vores køberkartotek og selv finde køberen til din bolig på http://www.edc.dk/saadan-saelger-du/find-koeber/edc.dk”

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme i Frederiksværk og omegn, der fylder en del i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæglervirksomheden støtter foreninger, hvor frivillige sjæle hver dag bruger timer på at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Læs mere på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S