EDC Grenaa

Ejendomsmægler Grenaa


Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Grenaa.

EDC Grenaa har en klar filosofi: Det handler om at gøre sig umage!

Vi gør vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage, og vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats - for vi gør det hver dag.

Vi arbejder som et team, men ved også, at alle vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt og udnytte deres individuelle kompetencer bedst muligt.

Hos os bliver du taget i hånden gennem hele processen og vi guider dig igennem en bolighandel fra A til Z, da tilfredse kunder betyder alt for os!

Derfor gør vi os umage for at give en professionel rådgivning. Det gør vi bl.a. gennem vores lokalkendskab, ærlighed, grundighed og ved at skabe tryghed og tillid. Vi er målrettede og går efter at få den bedste pris for din bolig hver gang.

Vores butikker er lokaliseret i Grenaa og Fjellerup og sælger helårsboliger, ejer­lej­lig­he­der, landejendommen, sommerhuse og er­hverv­se­jen­dom­me overalt på Norddjursland. Vi er glade for at kunne hjælpe sælgere og købere godt på vej i vores områder – og vi er naturligvis lokalkendte i alle områderne og vi har mere end 40 års erfaring.

Alle medarbejdere hos EDC Grenaa har en faglig kompetent baggrund, og det gør os i stand til at løse alle slags opgaver inden for salg af fast ejendom.

EDC kæden er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de og består af ca. 250 fordelt i hele Danmark. Via vores gode mar­keds­fø­rings­værk­tø­jer og stærke samarbejde butikkerne imellem, har vi mulighed for at give dig den bedste kundeoplevelse, hvad end du skal købe eller sælge bolig.

Ring og chat med os fra 8 – 22. Vi har udvidet vores åbningstid, så du kan ringe og chatte med os alle ugens dage fra 8 – 22. Du kan derfor nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning, eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig. For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for det.

EDC Grenaa
Nytorv 78500 Grenaa
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 39 13 93
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 16:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 15:30
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C