EDC Hadsund

Ejendomsmægler Hadsund og Øster Hurup


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i EDC Hadsund og Øster Hurup.

EDC Hadsund og Øster Hurup er din lokale mægler. Det er ikke én ting, der gør hele forskellen, når du skal sælge din bolig – det er resultatet af den samlede indsats. Når du vælger EDC Hadsund og Øster Hurup til at sælge din bolig, får du først og fremmest en lokal mægler, som har både lo­kal­kend­ska­bet, netværket og erfaringen til at gøre din bolighandel til en positiv oplevelse.

Hos EDC Hadsund og Øster Hurup har vi mange års erfaring med bolighandel. Vi har gjort os umage med at hjælpe kunderne godt videre siden 1983 – og det bliver vi
ved med. For erfaring giver ro i maven og en tryg bolighandel.

Vi benytter os selv af de faciliteter, som vi så stolt fortæller om til vores kunder. Samtidig følger der mere end salgskraften i den lokale EDC-butik med i aftalen. Ved at være en del af EDC-kæden har hver enkelt butik nemlig et stort bagland og et landsdækkende netværk med over 230 EDC-butikker.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg. Derudover tilbyder vi også kø­ber­rå­d­giv­ning, hvis du skulle have fundet dit drømmehus ved en anden mægler, så vil vi være behjælpelig med t læse alle dokumenter igennem og hjælpe dig videre i dit forløb.
Hos EDC Hadsund og Øster Hurup gør vi os umage.

EDC Hadsund
Storegade 209560 Hadsund
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 66 63 62
Åbningstider
Mandag
08:00 - 22:00
Tirsdag
08:00 - 22:00
Onsdag
08:00 - 22:00
Torsdag
08:00 - 22:00
Fredag
08:00 - 22:00
Lørdag
08:00 - 22:00
Søndag
08:00 - 22:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C