EDC Hedensted

Ejendomsmægler Hedensted

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Hedensted. EDC Hedensted består af et energisk, ungt team med Marie-Louise Nørbo Eg i spidsen. Hos EDC Hedensted møder du et dygtigt og engageret mæglerteam, som altid er klar til at yde en professionel og seriøs rådgivning overfor vores kunder.

EDC Hedensted blev etableret 15. oktober 1997 og har siden 1. januar 2017 været ejet af Marie-Louise Nørbo Eg. Vi vægter troværdighed, ordentlighed og service højt – alt sammen for at give dig tryghed i din bolighandel og for at hjælpe dig med at komme godt videre. Hos os bliver du som sælger ikke blot et nummer i rækken. Vi ved at glade kunder genererer nye kunder. Derfor bestræber vi os altid på, at give dig den bedst mulige oplevelse når din bolig skal sælges. Hele teamet hos EDC Hedensted arbejder tæt sammen om den enkelte bolighandel – til stor glæde for vores sælgere.

Vores vision er, at EDC Hedensted gennem en altid top­pro­fes­sio­nel håndtering, sikrer vores kunder den bedste oplevelse målt på alle relevante parametre, for derigennem at opnå en position som kundernes mest fortrukne ejendomsmægler.

Vi beskæftiger os med salg af alle typer ejendomme samt udfærdigelse af skøder.

EDC Hedensted
Østerbrogade 218722 Hedensted
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 33 04 89
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 16:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C