Ejendomsmægler Herlev

EDC Poul Erik Bech, Herlev

I 1998 åbnede EDC Poul Erik Bech boligbutik på Kobbervej i Herlev. Butikken er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 50 boligbutikker fordelt over hele landet.

Vi er lokale mæglere alle med tilknytning til Herlev, hvor vi er barnekendte og vi er fortsat bosat i området. Vi har opbygget et stort netværk i Herlev og tilknytningen til lokalområdet er af afgørende betydning for os. Vi er medlem af Team Herlev og støtter sportslivet bl.a. via Herlev Eagles. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek, hvorigennem vi kan tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, som har det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked og giver dig en markant øget chance for et salg.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg, til diskretionssalg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere. Du har også mulighed for at vælge salgsmetoden ”solgt ellers gratis”.

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder landsdækkende med en række banker

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Ringkøbing Landbobank
Lån & Spar Bank
Dansk Boligforsikring
SEAS-NVE