EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Herning

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til EDC Poul Erik Bech Herning.
Det er der flere årsager til, og nogle af dem er:

• Ærlighed er for os det vigtigste for et godt samarbejde.
• Vi gør os umage.
• Du er vores interesse og vi vil kæmpe for at du opnår det bedste resultat.
• Vores lokalkendskab er unikt, det er vores fødeby og vi kender den.

Vi repræsenterer flotte salgs­re­sul­ta­ter i alle typer ejendomme, både privat og erhverv. Så uanset om du ønsker at sælge en din ud­lej­nings­e­jen­dom, ejerlejlighed, nedlagt landbrug, andelsbolig eller dit hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.
Markedsføring udover det sædvanlige
Hos EDC Poul Erik Bech Herning får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende op­følg­nings­mø­der kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Køberne skal gøre sig umage for ikke at se dit hus, da vi bruger gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende online annoncering; ”EDC Effekt”.
Vi tænker ”ud af boksen”, og har du selv kreative løs­nings­for­slag til dit salg så lytter vi interesseret.
Køberkartotek
Hos EDC Poul Erik Bech Herning mener vi, at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører hele tiden vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal. Her har vi et landsdækkende samarbejde med vores 80 boligbutikker og 19 erhvervscentre.
Hér leder vi også efter opdaterede behov samt nye søgere som vi kan udnytte i forbindelse med dit salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!
Din personlige mægler
Når du møder os første gang, vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejen­doms­mæg­le­re er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Vi er dit lokale ejen­doms­mæg­ler­team – vi glæder os til at hjælpe dig!

EDC Poul Erik Bech
Østergade 147400 Herning
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 62 07 06
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C