Ejendomsmægler Hørsholm

EDC Poul Erik Bech, Hørsholm

Ønsker du at sætte din bolig til salg i Hørsholm eller vil du gerne vide, hvor meget din bolig er værd? Hos os kan du bestille en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Og du vælger selv måden at sælge din bolig på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskretionssalg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere. Som din lokale ejendomsmægler i Hørsholm s'rger vi for, at du får en tryg og sikker bolighandel.

Vi er en del af EDC Poul Erik Bech der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 70 boligbutikker fordelt over hele landet. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Vælger du os til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at finde købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg.

Vi ved at det er en stor beslutning at sætte sin bolig til salg. Derfor gør vi os ekstra umage for at sikre dig den bedste kundeservice og en tryg bolighandel. Skal du sælge bolig og købe ny bolig på samme tid, kan vi varetage begge opgaver med vores køberrådgivning og helt gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i Hørsholm og det skønne Nordsjælland gør, at vi har indgående lokalkendskab ikke kun i Hørsholm og og omegn, men ligeledes uden for nærområderne. Og det er uanset om du har særlige ønsker til den helt unikke beliggenhed, uforstyrret med udsigt til marker og natur eller midt i byen med gå-afstand til offentlige transportmidler, skoler og indkøbsmuligheder.

Du kan altid kontakte os i dagtimerne mellem 09:00-17:00, hvor vi har åbent i butikken, men som de eneste ejendomsmæglere i Danmark tilbyder vi også telefonåbningstid alle dage mellem 08.00-22:00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre med en tryg bolighandel.

På gensyn

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun boliger i Hørsholm, der fylder vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, hvor frivillige hver dag gør en forskel for andre mennesker. Du kan læse mere om fonden på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diaskrit
Andel Energi A/S