EDC Ikast

Ejendomsmægler Ikast

Velkommen til Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de og Ikasts største og mest erfarne ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning.

Besøg vores butik på Strøget i Ikast og se vores store vin­du­es­ud­stil­ling. Desuden har vi vin­du­es­ud­stil­ling på Bredgade i Bording og på Jernbanegade i Engesvang.

Nøgleordene i vores daglige arbejde er motivation, engagement, opfølgning og godt købmandsskab. Vi beskæftiger os med salg og vurdering af alle typer privatboliger. Vi tilbyder professionelt salgsarbejde og arbejder for at yde en høj service. Desuden forkæler vi vores kunder med gratis lån af vores EDC trailer.

Det er også et besøg værd at klikke ind på www.edc.dk, der er ejen­doms­bran­chens mest besøgte hjemmeside. Synlighed på internettet er altafgørende for et godt resultat, når du skal sælge eller købe bolig.


EDC Ikast
Strøget 347430 Ikast
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
26 10 08 95
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:30
Tirsdag
08:30 - 16:30
Onsdag
08:30 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C