Ejendomsmægler Juelsminde

EDC Ejendoms Centret A/S, JuelsmindeVelkommen hos EDC Ejendoms Centret Juelsminde.

Skal du sælge, købe eller noget helt tredje, brænder vi for at give dig den absolut bedste oplevelse, der er at finde. Hos EDC i Juelsminde formidler vi ikke kun boliger – vi hjælper vores kunder med at få drømme til at gå i opfyldelse. Det handler om at gøre sig umage og vi tror på, dit boligsalg bliver løst bedst muligt af fire bundlokale og troværdige medarbejdere, der i samarbejde med ti butikker lokalt i Østjylland bidrager til at få dit hus købt eller solgt.

Med vores dybdegående lokalkendskab og mange års salgserfaring på Juelsminde halvøen, sørger vi for, at du får den korrekte salgsvurdering af din bolig og derved den højest mulige salgspris i markedet. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi til en snak i vores butik på Odelsgade 36 i Juelsminde. Vi har altid kaffe på kanden.

Det handler ikke kun om et godt salg, men i lige så høj grad om den service vi leverer til dig som kunde. Det er et stort ansvar at sælge folks hjem, så for os er relationen til vores kunder afgørende. Vi er der hele vejen igennem forløbet og vi fejrer det med kunden, når salget går igennem, hvilket er grundstenen i vores arbejde.

Vi elsker Juelsminde halvøen, områdets historie og ikoniske bygninger - og det kan mærkes på vores arbejde. Hos EDC Juelsminde tror vi på at faglighed, ansvarlighed, høj kompetence, oprigtig interesse og lokal indsigt giver gode resultater.

Det vil glæde os at hjælpe dine boligdrømme på vej, så vent ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores lokalkendskab og passion for Juelsminde kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Vi vil være stolte over at sælge netop din bolig.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsmine 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler