EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Kolding

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Kolding, EDC Poul Erik Bech. Vi står klar til at hjælpe dig trygt og godt videre med din bolighandel.

I 2002 blev vores tidligere butik på Haderslevvej en del af EDC Poul Erik Bech og dermed en del af landets største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet. I 2011 flyttede vi ind til centrum, nærmere bestemt på Jernbanegade 25 i lokaler som engang husede Koldings gamle bibliotek. Lokalerne matcher den gode beliggenhed og er helt i top.

Vi er et stærkt, ærligt, hjælpsomt og friskt mæglerteam, der ønsker at matche den perfekte bolig med den perfekte køber – Vi ønsker, at skabe handler hvor alle ender som vindere med
et kon­kur­ren­ce­dyg­tigt salær, en ærlig vurdering af prisen og mæglere der brænder for at sælge.

Gennem vores erfaringer på det lokale marked, stor tilgængelighed og godt mæglerarbejde samt en bred vifte af kompetencer, finder vi købere til lejligheder, villaer, liebha­ver­bo­li­ger, andelsboliger og sommerhuse. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek, hvorigennem vi kan tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet.

Kolding er en by i udvikling med mange attraktive lokalsamfund, et nyt universitet der trækker unge til byen, samt en livlig gågade hvor der altid er aktivitet. Kolding ligger samtidig tæt på flere skønne naturområder - uanset om man ønsker vand, marker eller skov findes det i Kolding. Desuden ligger byen centralt i forhold til mange steder i Danmark og mo­tor­vejs­for­bin­del­ser­ne er rigtig gode, uanset om man skal nord-, syd-, øst- eller vestpå.

Poul Erik Bech Fonden
Vi elsker Kolding og byens ejendomme, men det er ikke det eneste, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Jernbanegade 256000 Kolding
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C