Ejendomsmægler Kolding

EDC Poul Erik Bech, Kolding

Velkommen til EDC Poul Erik Bech - Kolding

I 2002 blev vores tidligere butik på Haderslevvej en del af EDC Poul Erik Bech og dermed en del af landets største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 70 butikker fordelt over hele landet. I 2011 flyttede vi ind til centrum, nærmere bestemt på Jernbanegade 25 i lokaler som engang husede Koldings gamle bibliotek. Lokalerne matcher den gode beliggenhed og er helt i top.

Vi er et stærkt, ærligt, hjælpsomt og friskt mæglerteam, der ønsker at matche den perfekte bolig med den perfekte køber – Vi ønsker, at skabe handler hvor alle ender som vindere med

et konkurrencedygtigt salær, en ærlig vurdering af prisen og mæglere der brænder for at sælge.

Gennem vores erfaringer på det lokale marked, stor tilgængelighed og godt mæglerarbejde samt en bred vifte af kompetencer, finder vi købere til lejligheder, villaer, liebhaverboliger, andelsboliger og sommerhuse. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek, hvorigennem vi kan tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet.

Kolding er en by i udvikling med mange attraktive lokalsamfund, et nyt universitet der trækker unge til byen, samt en livlig gågade hvor der altid er aktivitet. Kolding ligger samtidig tæt på flere skønne naturområder - uanset om man ønsker vand, marker eller skov findes det i Kolding. Desuden ligger byen centralt i forhold til mange steder i Danmark og motorvejsforbindelserne er rigtig gode, uanset om man skal nord-, syd-, øst- eller vestpå.

Poul Erik Bech Fonden

Vi elsker Kolding og byens ejendomme, men det er ikke det eneste, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere om fonden på poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S