Ejendomsmægler Rudkøbing

EDC Langeland

VI SÆTTER PRIS PÅ LANGELAND!

Velkommen til Danmarks suverænt største ejendomsmæglerkæde med mere end 230 butikker - og Langelands mest erfarne og lokale ejendomsmæglerfirma med 4 topmotiverede medarbejdere heraf 3 ejendomsmæglere MDE & Valuarer, som alle altid er klar til at hjælpe dig - når du har tid!

Kontakt os gerne pr. mail eller telefonisk, hvor Du træffer os alle ugens dage, året rundt! - og uden for butikkens åbningstid svarer vi på telefonen mellem kl. 08.00 og kl. 22.00.

Besøg Langelands mest synlige boligbutik på handelstorvet i Rudkøbing, eller besøg os på www.edc.dk/Langeland, der er ejendomsbranchens hurtigste og mest besøgte hjemmeside med et snit på godt 6 mio. besøg hver måned!

Vi tror med stolthed, det bl.a. er derfor, EDC har Danmarks største køberkartotek med over 150.000 køberønsker. Synlighed på internettet er altafgørende for et godt resultat, når du skal sælge eller købe bolig.

Som sælger kan du få udstillet din bolig/fritidsbolig i Langelands største DøgnUdstilling på hjørnet af Ahlefeldtsgade og Østergade i Rudkøbing samt i BoligUdstillingen i Snøde, 5953 Tranekær samt i det lokale medie Øboen, der husstandsomdeles i 12.200 eksemplarer på Langeland og Tåsinge. Endvidere eksponeres i landsdækkende Boligmarkedet Danmark Fritid.

Vi afholder ”Åbent Hus med tilmelding” – så ved vi hvor mange der kommer og hvem de er – dette sikrer en effektiv opfølgning på besøgene!

Hos EDC Langeland ved vi, at gode resultater kommer af flid, erfaring, lokalkendskab og tilgængelighed.

På Langeland - der er 56 km lang - er du omgivet af 140 kilometer kystlinje, og uanset hvor du befinder dig i kommunen, er der højst 5,5 kilometer til vandet. Her har huspriserne ikke taget himmelflugt - du får meget bolig for dine penge - også når du gerne vil have en beliggenhed med udsigt til vandet! - Der er med andre ord flere penge til livet!!

Vi tilbyder desuden rabat til medlemmer af Ældre Sagen kan dog ikke kombineres med andre rabatter eller kampagnetilbud.

Kom godt videre! – du er altid velkommen hos EDC Langeland!!

Vi har handlet ejendomme på Langeland siden 1980, dette giver erfaring og indgående lokalkendskab. Igennem vores mangeårige virke på Langeland, har vi opnået en stor ekspertise.

Vi er forhandlingsvante og varetager dagligt vore kunders interesser i forbindelse med køb, salg og vurdering af boliger. Vi brænder for vores job, og vi har tiden - og viljen til at hjælpe dig!

Vi påstår, at vi er det mest erfarne selvstændige og lokale ejendomsmæglerteam på Langeland! EDC mæglerne er selvstændige, og EDC er den eneste større mæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller realkreditinstitut. Vi lever af tilfredse kunder og vi gør os umage hver gang!

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Langeland 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige Forsikring
EDC FinansCenter 1