EDC Poul Erik Bech, Langeland

VI SÆTTER PRIS PÅ LANGELAND!

Velkommen til Danmarks suverænt største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 230 butikker og ca. 1.600 medarbejdere - samt Langelands mest erfarne og lokale ejen­doms­mæg­ler­fir­ma med 3 topmotiverede medarbejdere heraf 2 ejen­doms­mæg­le­re MDE & Valuarer, som alle altid er klar til at hjælpe dig - når du har tid!

Kontakt os gerne pr. mail eller telefonisk, hvor Du træffer os alle ugens dage, året rundt! - og uden for butikkens åbningstid svarer vi på telefonen og chatten mellem kl. 08.00 og kl. 22.00.

Besøg Langelands mest synlige boligbutik på handelstorvet i Rudkøbing, eller besøg os på www.edc.dk/Langeland, der er ejen­doms­bran­chens hurtigste og mest besøgte hjemmeside med mere end 6 mio. besøg hver måned!

Vi tror med stolthed, det bl.a. er derfor, EDC har Danmarks største køberkartotek. Synlighed på internettet er altafgørende for et godt resultat, når du skal sælge eller købe bolig.

Som sælger kan du få udstillet din bolig/fritidsbolig i Langelands største DøgnUdstilling på hjørnet af Ahlefeldtsgade og Østergade i Rudkøbing samt i Bo­li­g­Ud­stil­lin­gen i Snøde, 5953 Tranekær samt i det lokale medie Øboen, der hus­stands­om­de­les i 12.200 eksemplarer på Langeland og Tåsinge hver uge.

Vi afholder ”Åbent Hus med tilmelding” – så ved vi hvor mange der kommer og hvem de er – dette sikrer en effektiv opfølgning på besøgene!

Hos EDC Langeland ved vi, at gode resultater kommer af flid, erfaring, lokalkendskab og tilgængelighed.

På Langeland - der er 56 km lang - er du omgivet af 140 kilometer kystlinje, og uanset hvor du befinder dig i kommunen, er der højst 5,5 kilometer til vandet. Her har huspriserne ikke taget himmelflugt - du får meget bolig for dine penge - også når du gerne vil have en beliggenhed med udsigt til vandet! - Der er med andre ord flere penge til livet!!

Vi tilbyder desuden rabat til medlemmer af Ældre Sagen.

Vi har haft boligbutik i Rudkøbing siden 1995, og besidder derfor indgående lokalkendskab. Igennem vores mangeårige virke på Langeland, har vi opnået en stor erfaring samt ekspertise.

Vi er for­hand­lings­van­te og varetager dagligt vore kunders interesser i forbindelse med køb, salg og vurdering af boliger. Vi brænder for vores job, og vi har tiden - og viljen til at hjælpe dig!

Vi påstår, at vi er det mest erfarne selvstændige og lokale ejen­doms­mæg­ler­team på Langeland! EDC Mæglerne er selvstændige, og EDC er den eneste større mæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller re­al­kre­di­tin­sti­tut.

Vi lever af tilfredse kunder - og vi gør os umage hver gang!

EDC Poul Erik Bech, Langeland
Østergade 415900 Rudkøbing
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 81 81 98
Åbningstider
Mandag
09.00 - 16.00
Tirsdag
09.00 - 16.00
Onsdag
09.00 - 16.00
Torsdag
09.00 - 16.00
Fredag
09.00 - 15.00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S