EDC Langeskov

Ejendomsmægler Langeskov

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Langeskov.

For os er det en decideret livsstil at være ejendomsmægler. Vi brænder for det vi laver. At være betroet hvervet som mægler i den vigtige disposition, det er at handle bolig, dét sætter vi en stor ære i. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at slutte en handel optimalt af og nyder at se et konkret resultat af vore indsatser.

Vi varetager alle opgaver indenfor bolighandel. Vi sælger både villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme.

Fra butikken i Langeskov Centret og som en del af Danmarks suverænt største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, har vi alle muligheder for at finde køberne til lige netop Jeres hus – eller finde det helt rigtige hus til Jer.

Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald. Ring eller kig forbi butikken i Langeskov Centret og lad os tage en snak omkring Jeres situation og hvad vi kan hjælpe Jer med.

Mæg­ler­bran­chens fælles hjemmeside – www.boligsiden.dk, måler daglig indsatserne hos alle ejen­doms­mæg­le­re i hele landet og sammenligner resultaterne til glæde og gavn for forbrugerne. Vi er stolte af at kunne fremvise en super placering på alle de væsentligste målepunkter, som antallet af solgte boliger, mindst afslag ved endelig handel og ikke mindst den største markedsandel. Alt dette danner de perfekte rammer for både køber og sælger.

Vi glæder os til også at hjælpe dig godt videre.

EDC Langeskov
Langeskov Centret 135550 Langeskov
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 15 32 81
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C