EDC Løgstør

Ejendomsmægler Løgstør


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Løgstør.

Hos os ved vi, at køb og salg af bolig blandt livets største og vigtigste beslutninger - hver gang!

Når du skal sælge eller købe bolig, er det vigtigt for dig, at din ejendomsmægler har indgående viden om lokal området - det hjælper dig til at få solgt hurtigt og til den rigtige pris.

Hos os lægger vi stor vægt på den personlige relation til vores kunder, og med høj faglighed og løbende uddannelse, ønsker vi at gøre en positiv forskel i alle handler. Vores ambition er at imponere vore kunder. Vi forsøger at blive ved med at optimere pris og vilkår for vores sælgere, og det har resulteret i mange solstråle historier fra tilfredse kunder.

Samtidig ved vi, at det er vigtigt at bevare jord­for­bin­del­sen, og noget af det væsentligste er at være ærlige og tryg­heds­ska­ben­de i kom­mu­ni­ka­tio­nen.

Hos EDC i Løgstør er det Tobias, Sebastian og Lars Erik du møder i marken. Tobias er uddannet ejendomsmægler og har en solid baggrund og erfaring efter flere år i branchen. Lars Erik kommer fra bank og for­sik­rings­bran­chen og har stor og bred erfaring fra den front. Lars Erik er endvidere engageret i det lokale nærmiljø, og opvokset i området. Sebastian er opvokset i Løgstør og har dermed stort lokalkendskab til området ligesom han også har stort kendskab til salg og vurdering af boliger.

På kontoret er det Vibeke som er vores blæksprutte. Hun hjælper dig igennem hele forløbet, som køber eller sælger.

Vi er en af to butikker - EDC Løgstør og EDC Brovst - hvilket giver dig store fordele, både som køber og sælger. Vi dækker et stort område hen over fjorden, og har kontakt til mange købere, både fra nord og syd.

Hos os får du både erfaring fra det bank og forsikrings verdenen, et større køber kartotek og ikke mindst den bedste digitale markedsføring.
Det er vi stolte af at kunne tilbyde dig.

Vi glæder os også til at hjælpe dig godt videre.

Vi er specialister i salg helårsboliger, sommerhuse og mindre landejendomme og har igennem de sidste mange år oparbejdet en unik berøringsflade bestående af købere og sælgere i vores områder.

Venlig hilsen personalet hos EDC Løgstør - En del af byens liv.

https://www.facebook.com/EDC-Løgstør-492930837435052/

EDC Løgstør
Østerbrogade 99670 Løgstør
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 59 45 27
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C