EDC Mors

Ejendomsmægler Nykøbing Mors


Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Nykøbing Mors, EDC Mors. Der er flere gode grunde til at vælge os, som din ejendomsmægler

Din lokale ejendomsmægler.
Den gode ejendomshandel bygger på tillid. Tillid til, at mægleren kender markedet, kender området og kender dig.
Vi har mange års erfaring med salg og vurdering af boliger, fritidshuse og landbrug på Mors, Thy, og Salling. Med udgangspunkt fra butikken i gågaden i Nykøbing er vi synlige i bybilledet, og lokalkendskab er en af for­ud­sæt­nin­ger­ne for en god handel. Vi vil gøre alt for at sikre dig den bedste bolighandel. Vores varemærke er tilfredse kunder.

Din bolig fremstår bedre.
Jo bedre din bolig bliver præsenteret jo større sandsynlighed, er der for, at du opnår den rigtige pris for din ejendom. Din bolig bliver ikke én blandt mange. Vi laver en speciel mar­keds­fø­rings­plan med annoncering i lokalaviser, på internettet og på Boligsiden. Vi er altid i meget tæt samarbejde med dygtige fotografer om at få din bolig til at fremstå helt optimalt, og vi udarbejder det flotteste salgsmateriale af din bolig. Du får den bedste eksponering.

Du får vores fulde opmærksomhed.
Vi er lokale og er veluddannede ejen­doms­mæg­le­re med mange års erfaring, og du er sikker på ikke at blive glemt i mængden. Dine ønsker og din tilfredshed har vores højeste prioritet. Vi garanterer en professionel service med en seriøs rådgivning til en kon­kur­ren­ce­dyg­tig pris. Vi udfører alt mæglerarbejdet fra vurdering og indtagelse til salg, udarbejdelse af salgs­do­ku­men­ter, fremvisninger og frem til nøg­le­over­dra­gel­sen.

Dine købere.
Vi har altid ajourført køberkartotek, hvor kunderne hele tiden opdateres med de emner vi får til salg. De betyder i flere tilfælde en god og hurtig handel, hvor du kan spare penge.

EDC Mors
Havnegade 57900 Nykøbing M
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 07 91 30
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 16:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C